Fashion

Marije: tijdelijke break-up

Lieve modevrienden en vriendinnen, ik ga er tijdelijk tussenuit. Erg jammer, maar helaas even noodzaak. In december ben ik namelijk aan een nieuwe – ontzettend leuke – nieuwe baan begonnen. Daarnaast ben ik freelance beauty-/fashionblogger, beheer ik een aantal social media projecten en help ik ook nog wel eens bij So PR. Je kunt je voorstellen: busy, busy, busy!

Marije blog

Zo hopte ik bijvoorbeeld afgelopen week even langs de Modefabriek waar ik bewapend met een speciale camera een try-out deed voor een videoblog project. Uiteraard was het niet ‘all work and no play’:  ik heb een behoorlijke voorraad inspiratie aangelegd! Zo sprong bijvoorbeeld de nieuwe Kiboots-lijn eruit, maar in het bijzonder ook de accessoirecollectie van mijn all-time favorite winkel Jutka & Riska.

Marije blog

Marije blog

Marije blog

Marije blog

Ook belandde ik deze week nog even op de AFW waar ik o.a. Marloes Blaas heb gezien: een erg mooie collectie met veel '50 invloeden. I love!

Al met al komt dat neer op dagen van 08.00 – 22.00 uur… Ik houd zelfs geen tijd meer over om te kunnen shoppen! Dat willen jullie me toch niet onthouden?! Eén ding is zeker: ik kom snel terug met verse inspiratie voor nieuwe columns. Mocht je in de tussentijd willen weten waar ik uithang en wat ik doe, volg mij dan op Twitter!

(Door: Marije)

Deel dit artikel
Back to top