Fashion

Yanis: mijn favoriete modebloggers

Hoewel ik mijn blog lang niet zo vaak update als de meeste bloggers, zorg ik er toch voor dat ik iedere dag weer helemaal up-to-date ben. Mijn teller op Bloglovin telt namelijk al meer dan honderd blogs. Al deze fashion- en streetstyle blogs volg ik eerlijk gezegd niet helemaal op de voet. De blogs die ik dagelijks bekijk, zijn...

Wie zich ook maar iets interesseert in de wereld van modebloggers kent de grote namen als Bryanboy, Style by Kling, The Blonde Salad, Stylescrapbook en Fashiontoast vast wel. Ik geef toe, deze blogs staan ook in mijn Bloglovin lijst. Toch zijn er veel meer modemeisjes, of misschien moet ik zeggen alternatievelingen, die zich goed kleden en dat met grote foto's en korte teksten delen. En juist deze blogs, die er niet op uit zijn om uitgenodigd te worden voor feestjes en modeshows, vind ik het leukst!

Fruitmachine

Ze is nog maar zestien jaar oud en heeft nu al 1800 volgers op Google Friend Connection. Het is wel duidelijk: de blog van Liisa Gross (ja, met twee i-en en twee s-en) is populair. En wel met een reden: Liisa heeft naar mijn mening dan ook een fantastische kledingstijl. Zwart, gekke leggings, dikke truien en niet te vergeten Doc. Martens zijn de kenmerken waaraan we haar altijd zullen herkennen.

Fruitmachine

Lightning Factory

Lightning Factory is de blog waar ik een paar weken terug ineens op terecht kwam. Nooit eerder had ik van de Nederlandse Zoé gehoord en nu bezoek ik ook haar blog dagelijks. De manier waarop ze vintage met merken als COS, Zara en Monki combineert geeft mij dagelijks weer nieuwe inspiratie.

Lightning Factory 

Stylorectic

De Australische blogster van Stylorectic is al ruim vier jaar actief in de bloggers scene. Met haar groene haar maakt deze alternatieveling een soort van 'tegen de regels in'-statement. Haar kledingstijl gaat dan ook alle kanten op: van drukke prints tot rustige kleuren, en toch mogen de strakke, minimalistische sieraden nooit ontbreken.

Styllrectic 

Vanillascented

Maria houdt haar blog simpel en clean. Ze plaatst bijna dagelijks zelfgemaakte foto's van nieuwe accessoires, tassen of outfits. Ik volg haar al een lange tijd en kan nog steeds uren achter elkaar op haar blog kijken. Op de één of andere manier weet ze van de meest simpele kledingstukken een prachtoufit te creëeren.

Vanillascented 

Vilde Kaniner 

Last but not least: Marie van Vilde Kaniner. Een fanatiek blogster die soms wel drie blogs per dag post. Zowel haar kleding- als schoenencollectie bestaan bijna uit alleen maar zwarte kleuren. Toch zorgt Marie er altijd voor dat ze er niet uitziet als een gothic, maar als een Deense met style.

Vildekaniner

Dusss... Wie is jou favoriete modeblogger?

Door Yanis (secret-fa.com)

Deel dit artikel
Back to top