Fashion

Yanis: the (not so) glamorous life

Glamorous, glamorous… Als er iets is wat mijn leven niet is dan is het wel ‘glamorous’. Ik bedoel ik ben een arme studente, reis iedere dag ruim een uur heen en ruim een uur terug met trein en metro. En glamorous feestjes kon ik toen al helemaal op mijn buik schrijven. Totdat…

Als blogster van Fashionscene en van mijn eigen niet bekende blog word ik zo nu en dan toch nog eens uitgenodigd voor een glamorous feestje. Waar ik voor mijn tijd bij Fashionscene alleen maar van kon dromen, lijkt nu een wekelijkse gewoonte te worden.

Laatst nog toen ik, ja echt waar ik(!), een mailtje in mijn mailbox kreeg of ik bij de onthulling van de nieuwe party dresses van Addy van den Krommenacker die de beste man voor Oger Donna had ontworpen. Na een lange schooldag met overvolle boekentas plus camera bij de hand kwamen vriendin en ik de Oger Donna store in de Amsterdamse Pieter Cornelisz Hooftstraat binnengestrompeld. Toen ik eenmaal binnen was wist ik niet hoe snel ik weg moest komen. Ik met mijn niet zo glamorous life was namelijk totally underdressed. In een strakke jeans met doorschijnende blouse, verwaaid haar en hier en daar nog een beetje lipstick stond ik tussen dames die net van de kapper, nagelstyliste of visagiste vandaan kwamen om er tip top uit te zien. Speciaal voor Addy natuurlijk.

Tsja, toen had ik mijn lesje wel geleerd. Niet veel later werd ik als Fashionscene blogster uitgenodigd voor een cocktailparty. En hierbij zou niemand minder dan de enige echte Dita von Teese aanwezig zijn. En ook weer hier toen ik binnenkwam schitterde al het vrouwelijk schoon in de mooiste jurken met daaronder de perfecte high heels. Maar dit keer viel ik niet totaal buiten de boot, ik paste er in mijn little black dress, roodgelakte nagels en kleurrijke gestrikte high heels eigenlijk gewoon precies tussen.

Dita von Teese

Van Dita van Teese herself heb ik niet veel gezien. Alleen dat het een klein slank poppetje is en minstens net zo mooi als op tv. Toch stond de cocktailparty geheel in het teken van Dita. Zo een dame komt namelijk niet zomaar naar Amsterdam. De Amerikaanse Burleske danseres heeft een eigen meeneem-cocktailset ontworpen. Niet verkeerd om in een jacuzzi op je favoriete vakantiebestemming te genieten van je favourite Dita von Teese Contreaupolitan cocktail lijkt me zo. Maar de pers, de bloggers en vrienden en kennissen moesten die cocktail natuurlijk wel eerst even komen uitproberen.

Cocktail

Ook op de fiets naar huis blijf ik natuurlijk gewoon een dame uit het niet glamoreuze leven. Dus ging ik op de fiets met mijn hakken aan het stuur – alles om zo lang mogelijk zere voeten te voorkomen (denk even terug aan mijn vorige blog en je weet hoe slecht ik ben met hakken). Tot mijn grote verbazing kreeg ik ook nog een grote doos mee naar huis die ook op een niet al te charmante manier achter op de fiets meeging – waar bij thuiskomt een prachtige cocktailset in bleek te zitten inclusief een fles Contreau dus zeker de moeite waard -.

pumps yanis 

contreau cocktail set

The glamorous life is ontzettend leuk en ik houd van optutten, mooi aankleden en champagne drinken, maar ik heb nog wel héél veel te leren...

Door: Yanis (Secret-fa.com)

Deel dit artikel
Back to top