Fashion

Meet Marije: Shopaholic met ringen verslaving

Wat ontzettend gezellig dat je mijn allereerste blog aanklikt! Vele inwendige dansjes zijn hieraan vooraf gegaan, want ik ben onwijs enthousiast om als nieuwe modeblogger voor Fashionscene te beginnen! Maarrr, voordat we van start gaan zal ik mezelf even voorstellen zodat jullie weten wie er achter deze 'praatjes' schuilt.

Aangenaam, ik ben Marije, 23 jaar en woon in het O-zo-(nog)-niet-hippe-maar-wel-dichtbij-Amsterdam: Hoofddorp. Nadat ik de Hogere Hotelschool heb afgerond ben ik eerst werkzaam geweest op de Human Resources afdeling van een 4 sterren hotel in Amsterdam. Een erg interessante job, maar niet waar ik vroeger eigenlijk van droomde.

Als tiener maakte ik namelijk al regelmatig mijn eigen versie van de Tina, inclusief een quizje, interview (met mijn moeder, jaja) en bewerkte foto's. (Dat ik de opmaak ervan in Word verzorgde vergeten we even). Vandaar een carriere switch!Op dit moment werk ik bij So PR in Amsterdam waar ik mij onder andere bezig houd met persberichten schrijven en wegdromen bij alle geweldige (kleding)merken.

fashion week

Mijn stijl? Basic met een aparte twist: van een grappige print tot gekke accessoires! Over accessoires gesproken: zoals de meeste vrouwen een verslaving voor schoenen en tassen hebben (oke ik kan niet liegen; dit herken ik maar al te goed) heb ik dat absoluut met ringen. Het kan niet gek, groot of bizar genoeg! Tijdens shopaanvallen stap ik net iets te vaak over de drempel bij Jutka & Riska, We Like Fashion of Zara en is mijn laptop vaak tot 's avonds laat nog wakker om naar Asos of Topshop te surfen.

ringen

Om verder een korte indruk over mij te geven (en jullie niet in de eerste blog al te bekogelen met ellenlange verhalen...) een kleine opsomming:

Altijd vrolijk - Choco-addict in het kwadraat - Leren jasjes - Citytrips - Koken/bakken - Big-bigger-biggest ringen - Hersenkronkels - Die-hard music lover - Optimist - Creatief - Haat aan de coltrui - "Never leave home without a book" - Alle kleuren blazers..

... Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt!

Deel dit artikel
Back to top