Fashion

Danie Bles: relaxen in Saint Tropez

Hoewel mijn agenda deze zomer overloopt, hebben Joris en ik toch een vakantie geboekt. Samen met onze kleine (Florian) gaan we een paar weekjes naar Saint Tropez. Even relaxen en quality time met elkaar doorbrengen.

We verblijven in mijn lievelingshotel Villa Marie. Ze hebben er de beste Spa met mineralen uit de bergen en ook hebben ze een heerlijke keuken. Joris en ik hebben er nu een fijne tuinkamer geboekt. Daar kunnen we ’s avonds heerlijk zitten en ’s ochtends gooien we de deuren open en kan Florian lekker spelen.

g

Mijn favoriete hotel: Villa Marie

Saint Tropez is voor ons inmiddels bekend terrein. We kennen er alle strandtentjes, barretjes en restaurants en dat is heerlijk. Mijn werk is al zo hectisch dat het wel even lekker is om zo tot rust te komen.

Fijne strandtentjes zijn Nouilargo (heerlijk indochine eten), Club 55 (erg bekend), Plage de Salin (lekker lunchen met je voeten in het zand) en Orangerie (heerlijke rustig). ’s Avonds eten we graag bij een klein Italiaantje, genaamd Pommes des Pins. Florian kan gezellig mee en ze hebben er heerlijke pizza’s.

g

Chillen bij Club 55

En behalve eten, drinken en dansen gaan Joris en ik ook onze huwelijksfoto’s uitzoeken. We willen een aantal mooie koffietafelboeken laten maken. Ook gaan we thank you kaartjes schrijven voor alle gasten van ons huwelijk. Verder gaan we sporten met een personal trainer, op bezoek bij vrienden, een paar dagen met de boot varen en ga ik (meestal alleen) winkelen bij o.a. Bataglia, Gas, Patch en Martine Sitbon.

g

Shoppen bij Battaglia

Joris en ik dromen ervan binnen vijf tot tien jaar een huisje in Saint Tropez te hebben dus we gaan tijdens de vakantie tevens rondrijden en kijken waar we dat huisje eventueel zouden willen. Als we het eenmaal hebben, willen we er een paar keer per jaar heen en uiteindelijk, als ik zeventig ben, wil ik er wel wonen. En, wie weet, dan ga ik daar misschien ook wel lekker styling doen.

Ik verheug me erg op die paar weken vrij. Lekker met Joris samenzijn en kletsen, kaasjes eten en wijntjes drinken. ’s Ochtends vroeg het dorpje in, een krantje halen en een verse jus drinken. Heerlijk. We hebben ook alvast een scooter gehuurd zodat Joris en ik er met z’n tweeën op uit kunnen. Florian blijft dan bij een vast oppasadresje dat we daar hebben.

Die paar weken rust heb ik echt nodig, want zeker in mijn vak, moet je kunnen ontladen om weer creatief te zijn.

Tot snel!

Liefs,

Danie

Ps. Mijn nieuwste online magazine vol shop-inspiratie is weer uit! Je bekijkt 'm hier.


Deel dit artikel
Back to top