Fashion

Stephanie: festival fashion

Deze zomer loop ik fulltime stage bij een tijdschrift. Een droom die uitkomt, maar vakantie schiet er dit jaar wel bij in. Festivals zijn daarom een uitkomst. Een weekend lang genieten van zon, muziek en vrolijke mensen. Afgelopen weekend was ik op Pinkpop en eind augustus strijken vriendlief en ik met onze pantertent (ja, ook die moet in stijl) neer op Lowlands.

pantertent

Dé pantertent met vriendlief

Bepalen what to wear naar een festival is lastiger dan het lijkt. Je moet in je kleine rugzak voorbereid zijn op alle seizoenen. Het blijft Nederland, dus kan elk moment een zware regenbui losbarsten. En voor het geval je die mooie, maar oh-zo-kreukgrage jurk mee wil brengen: even strijken is onmogelijk.

stephanie maxi

koffer stephanie

stephanie bandana

Gelukkig hebben we nog de streetstyle foto's van Kate Moss, Nicole Richie en Whitney Port op Coachella ter inspiratie. Kate Moss zweert bij vintage denim shorts en Hunter kaplaarzen. Deze twee basics combineert ze met een gilet, mooie top of een lang vest. Simpel, festivalproof, maar toch stijlvol.

nicole richie festival

Nicole Richie gaat, as usual, voor bohemien. Ze zou zo door kunnen naar een rode loper feestje, maar eigenlijk is haar festivallook nog best simpel. Men neme een bloementjestuniek, enkellaarsjes en om de hippielook af te maken een zonnebril met ronde glazen. Festivallen à Whitney Port vraagt wat meer voorbereiding. De ontwerpster kiest voor mooie, etnic shorts in combinatie met een off shoulder top en kleurrijke armbanden. Met All Stars is ze toch weer helemaal festival chic.

katemoss festival whitney port

Helaas was het dit weekend nog geen blote benen-weer, maar hopelijk laat de zon zich eind augustus tijdens Lowlands wel zien! Door wie laat jij je inspireren voor je festivallooks?

Klik hier voor meer columns van Stephanie!

Deel dit artikel
Back to top