Fashion

Danie Bles: mijn tweede stijlgids

De afgelopen weken ben ik ontzettend druk geweest. Momenteel ben ik samen met mijn team namelijk weer bezig met de productie van mijn tweede ByDanie stijlgids. En daar komt stiekem een hoop bij kijken.

We hebben shoots gehad met enkele van mijn klanten (o.a. Patty Brard, Leontine Borsato en Nikkie Plessen) en ik ben natuurlijk zelf op de foto gezet voor de cover.

d

Wie o Wie zit daar in de make-up voor de fotoshoot van Bydanie?

Ook ben ik samen met Sylvie naar de Milaan Fashion Week geweest, waarbij we gevolgd werden door een fotografe die onze trip op de gevoelige plaat vastlegde voor in de stijlgids.

Mijn vorige stijlgids. Dit keer gaan we meer in op de trends voor komende zomer.

Ik vind het geweldig dat ik een tweede stijlgids mag maken. Met zo’n gids kan ik namelijk veel meer mensen bereiken dan normaal. En ik vind het fijn als ik mensen kan helpen of jonge stylisten in wording kan adviseren.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe ByDanie style guide en op 23 maart ligt de tweede editie in de winkel. Ik kan niet wachten!

g

Iets anders waar we de afgelopen tijd druk mee zijn geweest bij mij op kantoor is mijn nieuwe stylingtool. Daarmee kun je online een persoonlijke shoppingpagina of een moodboard maken en die met je vriendinnen delen op verschillende sociale netwerken. Superhandig, want zo kun je jouw look meteen laten beoordelen en hoef je niet bang te zijn dat je een miskoop begaat!

fLeuk is bovendien dat je hiermee de komende drie maanden kans maakt op een Blackberry Curve t.w.v. Euro 300,-. ByDanie.nl selecteert maandelijks namelijk het mooiste en meest doorgeposte lookbook.

Wat moet je doen om een BlackBerry te winnen?

1. Ga naar LOOKBOOKS op ByDanie.nl

2. Maak een lookbook alleen of samen met je vriendinnen.

3. Promoot je lookbook op facebook, hyves en twitter en zorg dat deze zoveel mogelijk wordt gepromoot.

Nieuwsgierig?

In de introductievideo wordt uitgelegd hoe jij zelf lookbooks kunt maken.

Check ook mijn nieuwe online magazine met de nieuwste trends voor het voorjaar/de zomer!

Tot over twee weken!

x Danie

Deel dit artikel
Back to top