Fashion

Danie Bles zoekt stagiaire

Altijd al stage willen lopen in modeland, dan hebben wij een leuke vacature voor je gevonden. Styliste Danie Bles zoekt namelijk per direct een stagiaire, die de handen uit de mouwen wilt steken. Misschien ben jij het wel!

Danie BlesDanie Bles Styling is een bedrijf dat zich bezig houdt met de styling van BN'ers voor tv-programma's, commercials en magazines. Hun klanten zijn

bijvoorbeeld Sylvie van der Vaart, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Nikkie Plessen, Chantal Janzen en Marco Borsato.

Het bedrijf leent zich ook voor personal shopping van BN'ers en privé klanten. Daarnaast organiseren ze twee keer per jaar een Mix & Match fashionshow waarbij de styling wordt gedaan door Danie Bles. Verder worden ze vaak gevraagd voor verschillende events, zoals bijvoorbeeld de organisatie van een modeshow voor de re-opening van Maison de Bonneterie. Tot slot heeft Danie Bles ook een eigen kledinglijn: ByDanie, waarvan het bedrijf het hele proces van ontwerpen en produceren zelf uitvoert.

Binnenkort is er een plekje vrij in het team. Danie zoekt een leuke stagiair!

Wat wordt er van je verwacht:

- in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (categorie B) + auto

- affiniteit met mode is een vereiste

- ambitieus

- assertief

- Geen 9 tot 5 mentaliteit

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar Wendy van der Jagt; wendy@danieblesstyling.com. Graag ontvangen ze een motivatiebrief en je C.V.

Good luck!

Deel dit artikel
Back to top