Fashion

Danie Bles: Op bezoek bij Yolanthe in Milaan

Op woensdag 1 en donderdag 2 december ben ik voor het eerst bij Wesley & Yolanthegeweest in Milaan. Ik ging erheen om Yolanthe te helpen met haar garderobe. Ze wil haar stijl ietwat aanpassen dus ik heb haar geholpen om de juiste looks samen te stellen.

Ik leerde Yolanthe overigens kennen bij een TV-quiz van Paul de Leeuw, enkele jaren geleden. Kort na die quiz belde ze me of ik af en toe haar styling wilde doen. Sindsdien help ik haar regelmatig bij shoots en programma’s.

De woensdag, waarop ik in Milaan aankwam, hebben we eerst de hele dag Yolanthe’s kast opgeschoond. We hebben samen kritisch naar alle kledingstukken gekeken en hebben allerlei mooie sets gevormd. Bepaalde kleding gaat ook gewoon weg. Dat besluiten we natuurlijk in overleg, want ik kan iets verschrikkelijk vinden, terwijl zo'n item voor Yolanthe juist een emotionele waarde heeft.

h

Yolanthe in Milaan

Toen we eenmaal overzicht hadden, zijn we gaan shoppen. Eerst online en daarna in Milaan zelf. We kwamen erachter dat goede vestjes in Yolanthe’s kast ontbraken dus daar zijn we naar op zoek gegaan.

Voordat in met mijn klanten de stad in ga, zoek ik altijd al uit waar ik heen wil. In Milaan zijn dat de multi brand stores, zoals Corso Como 10, Banner, Biffi en Antonia. Voor Yolanthe hebben we daar mooie vestjes gevonden. Ook hebben we een gaaf zwart jasje, een riem, een shawl en twee jurkjes gekocht.

d

d

De multi brand store Corso Como 10 in Milaan

Hoewel Yolanthe in Milaan woont, heeft ze eigenlijk best een Londense stijl, à la Pixie Geldof. Voorheen was haar garderobe vrij basic, maar nu wordt het toch meer funkie. Ze draagt namelijk vaak bij iedere outfit een gek detail. Dat kan een opvallende ketting zijn of een grote broche. Dat soort accessoires hebben we dan ook gekocht in Milaan.

h

Pixie Gelfod (rechts) en haar zus

Terug thuis bij Yolanthe hebben we van alle kleding mooie sets samengesteld. Die heb ik allemaal gefotografeerd, zodat Yolanthe precies weet wat ze voor bepaalde gelegenheden aan kan.

j

Een van de sets die we voor Yolanthe hebben gemaakt

Binnenkort begint Yolanthe’s programma Mijn Vader Is De Beste weer op Nederland 3. Daarvoor heb ik ook meteen een heleboel goede sets gemaakt. Er komen twaalf uitzendingen van het programma en vooraf bepalen we eigenlijk al wat Yolanthe bij iedere uitzending zal dragen.

Een styling voor TV is wel heel anders dan voor een mode shoot. Bij TV moet alles perfect passen en moet iemand zich ook goed in zijn kleding kunnen bewegen. Bovendien moet je ruitjes en grote witte vlakken vermijden. Maar het is uitstekend gelukt en ik weet zeker dat Yolanthe er de komende weken geweldig uit zal zien op TV.

Tot over twee weken!

Danie

Ps.

Ben jij nog op zoek naar een goede outfit voor de feestdagen? In mijn nieuwste online magazine heb ik voor Kerst en Oud & Nieuw de beste outfits en accessoires geselecteerd. Ook vind je in het nieuwe magazine de leukste Christmas Gifts dus neem snel een kijkje!

We geven ook een geweldig kerstpakket weg. Wil je daar kans opmaken, vul dan hier je wensen in en wie weet wordt het pakket binnenkort bij jou thuis bezorgd.

Deel dit artikel
Back to top