Fashion

Danie Bles: zin in de feestdagen

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat ik deze week allerlei leuke activiteiten op het programma heb staan. Afgelopen weekend is mijn schoonzusje getrouwd en hebben we heerlijk feest gevierd.

Daarna ben ik samen met Joris (mijn aanstaande man) een paar dagen naar Genève geweest. We zijn naar een Spa geweest en hebben lekker gegeten. Joris en ik hebben ook een tijdje in Genève gewoond dus we weten wat daar de leuke adresjes zijn. Zo ga ik daar speciaal voor de Caramelized Beef naar een Chinees restaurant en kan ik fijn shoppen bij Septieme Etage en Noa.

d

De winkel Noa in Genève. Ze verkopen hier onder andere Vanessa Bruno en Anna Sui.

s

De winkel Septieme etage in Genève. Ze verkopen hier onder meer Alexander Wang

Vanavond ga ik met mijn hele team voor kerst naar een musical. Morgen ga ik alvast wat voorbereidingen (o.a. drukwerk en website) treffen voor mijn eigen bruiloft. En vrijdag ga ik me echt op kerst richten. Ik ga mijn nagels en mijn haar laten doen en ik ga allerlei lekkere hapjes kopen. We vieren kerst gezellig met de familie, zo’n vijfentwintig man.

Ik weet nog niet wat ik aan doe. Ik twijfel tussen een jurkje van Whistles, Stella McCartney en het bronzen Lanvin voor H&M jurkje dat ik bij de opening van de H&M op de Dam kocht.

d

Die jurkjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar het is wel fris. Daarom draag ik onder mijn jurkje sowieso een dikke maillot en doe ik er waarschijnlijk een vestje overheen.

De eerste kerstdag kleed ik me heel feestelijk aan, maar de tweede kerstdag ga ik denk ik de hele dag films kijken en lekker tot rust komen.

Ik wilde met de kerst eigenlijk op wintersport gaan, maar Joris vond dat ik maar eens rust moest nemen. Bovendien kan onze kleine toch nog niet op ski-les en moet hij ’s middags nog naar bed. Ik moest wel heel erg aan het idee wennen, want ik ben gewend altijd druk en onderweg te zijn, maar nu vind ik het eigenlijk wel fijn.

Oud & nieuw vieren we dit jaar met Nikkie Plessen en haar vriend Ruben en een groep andere vrienden. Iedereen kleedt zich netjes aan en maakt iets lekkers klaar. Ik verheug me er nu al op.

s

Ga jij nog op zoek naar een feestoutfit?
In mijn online magazine ByDanie heb ik allerlei trendy party looks geselecteerd. Ook vind je er cadeaus en kledingtips voor mannen en kinderen.

En tot slot nog twee tips voor jouw party look:

1.     Draag niet te veel glitter-items tegelijk. Kies voor één item waar je de aandacht op wilt vestigen. Je wilt niet als kerstboom voor de dag komen.

2.     Draag een schoen met sleehak. Zo sta je, als het buiten glad is, toch lekker stevig. Bovendien doen je voeten minder snel zeer.

Fijne feestdagen allemaal en tot over twee weken!

Liefs,

Danie

Deel dit artikel
Back to top