Fashion

Danie Bles: de leukste trends voor het nieuwe seizoen

Het duurt nog even voordat de lente begint, maar ik kan haast niet wachten! Ik verheug me er echt op weer zomerse jurkjes te kunnen dragen en vind de trends voor aankomend seizoen echt fantastisch!

SS11C-Gucci-005

De colorblocking trend is er een die ik zeker op zal pikken. Ik houd wel van wat kleur, voor mezelf en mijn klanten. Met name de nieuwste Louis Vuitton collectie met felle kleuren en een oosterse twist vind ik prachtig.

SS11C-DG-019

Daarnaast gaan we natuurlijk veel bloemenprints zien; de nieuwste D&G collectie zit er vol mee. Die bloemenprintjes hebben iets lieflijks en zorgen vaak voor een vrouwelijke look.

SS11C-Dolce-001

De collectie van Dolce & Gabbana vond ik ook erg sterk. Daarin was een hele hoop wit te zien (lucky me, want ik ga natuurlijk trouwen). Het leken haast Italiaanse tafelkleden, met prachtige broderie details.

SS11C-GValli-099

Ook de panterprintjes (a la Giambattista Valli) vind ik weer helemaal leuk, alleen is dat natuurlijk niet echt iets nieuws. Animal prints zijn eigenlijk ieder jaar wel populair.

SS11C-Loewe-001

Het viel me wel op dat er veel roze te zien was op de catwalk; bij Isabel Marant, Loewe en Dries van Noten. Het is niet mijn favoriete kleur; maar het kan sommige mensen wel erg mooi staan.

SS11C-Celine-022

De minimalistische looks, zoals van Chloe en Celine, blijven ook aankomend seizoen hartstikke hot. Ik ben echter meer van wat extra accessoires en details in een look.

SS11C-MJacobs-058

De comeback van de jaren zeventig trend en de bijbehorende flared broeken vind ik super. Al moet je voor zo’n broek niet te veel heupen hebben.

SS11C-JSander-005

De lange rokken die je momenteel weer veel ziet, vind ik erg gaaf. Toch zijn ze in de praktijk wat lastig te gebruiken, want je moet er echt lang en smal voor zijn. Ze zijn dus niet voor iedereen weggelegd, maar als het je staat, moet je dat zeker uitbuiten.

SS11C-Balmain-070

De korte shorts die je nu overal ziet, zijn daarentegen wel heel praktisch. Ik ga ze dan ook zeker veel gebruiken in mijn werk.

SS11C-RLauren-016

Enkele andere musthaves voor de lente/zomer zijn wat mij betreft: grote kettingen, gekleurde schoenen, tassen met franjes (Ralph Lauren is daar de beste in) en microbags.

Ga je shoppen voor jouw nieuwe voorjaarsgarderobe? Denk dan bij elke trend goed na of deze echt bij jou past en of het je staat.

Ben je nieuwsgierig naar waar ik de nieuwste collecties shop? In mijn online magazine verklap ik je al mijn favoriete online shops. Bovendien heb ik per webshop alvast de musthaves voor het voorjaar geselecteerd.

Tot over twee weken!

liefs,

Danie

Deel dit artikel
Back to top