Fashion

Vita: de ontdekking van Tumblr

Tumblr? Wat? Dat was mijn eerste reactie toen ik hier een tijdje geleden over hoorde. Ik werd pas enthousiast toen ik een kijkje op de website nam, wat een prachtige foto's! Opzoek naar inspiratie? Ik laat jullie graag mijn top vijf ontdekkingen van Tumblr zien.

Favoriet nummer 1: Fuck yeah rings
Het is algemeen bekend dat ik een ringentic heb. Ik heb ondertussen zo'n dertig ringen en nog steeds groeit mijn collectie. Op fuck yeah rings kun je hele dagen rondsurfen en inspiratie opdoen. De laatste tijd ben ik fan van dierenringen en ik zou graag nog een hertenring en een konijnenring aan mijn collectie toevoegen. En oh, als we toch bezig zijn: een wolf wil ik ook nog wel. Ja, van deze Tumblr wordt iedere ringenverzamelaar blij.

rings

Rings1

Favoriet nummer twee: Home sweet home
Op de home sweet home Tumblr kijk je je ogen uit. Elke inrichting is sfeervol en ontzettend creatief. Er is zelfs een kamer compleet ingericht als boomhut, inclusief boom. Helaas heb ik niet de ruimte en het geld om mijn appartement om te toveren tot een sprookjesachtige balzaal of romantische hotelkamer, maar dromen kan altijd. Het blijft zo leuk om je eigen inrichting te bepalen en zelf te beslissen of je de muren paars verft, de kerstboom een half jaar laat staan (ja, mijn kerstboom staat er nog), of drie keer per maand de inrichting verschuift. Dankzij home sweet home weet ik nu al hoe mijn interieur eruit ziet over een paar jaar.

home

home

home

Favoriet nummer 3: Fuck yeah tattoo
Je zou het misschien niet meteen zeggen, maar ik vind tattoo's heel fascinerend. Ik probeer er altijd achter te komen wat voor verhaal of betekenis erachter zit. De meest bizarre ontwerpen heb ik al voorbij zien komen, maar vooral de wolf- en quote tattoo zijn blijven hangen. De wolf ziet er levensecht uit en vind ik persoonlijk een van de mooiste tattoo's die ik ooit heb gezien. Voor nog meer creatieve tattoo's moet je zeker even een kijkje nemen op deze Tumblr, en wie weet word je geïnspireerd voor een nieuwe tattoo.

tattoo

tattoo

Favoriet nummer 4: Mindless dreaming
Soms kun je helemaal wegdromen bij het zien van bepaalde foto's. De afbeeldingen op mindless dreaming maken het droomgevoel bij je los. Een zonsondergang, verliefde mensen, mooie natuur en dromerige uitzichten; je waant je in een andere, vredige wereld. Mindless dreaming heeft niet alleen prachtige foto's, ook de verhelderende quotes en uitspraken zetten je aan het denken. Een Tumblr voor de geest. "Breathe in the future, breathe out the past."

Tumblr

TUmblr

Favoriet nummer 5: Fashion editorials
Magazine editorials bekijken is absoluut geen straf. De Tumblr fashion editorials selecteert de mooiste series en campagnes voor je, waardoor je in één klap op de hoogte bent van de laatste magazine trends. Leuke activiteit voor als je een middag niks te doen hebt: ga online editorials bekijken.

Bllon

Zwartwit

Ook zo'n Tumblr fan? Dan ben ik ook heel benieuwd naar jouw favorieten...

Love,
Vita

Deel dit artikel
Back to top