Fashion

Vita: de mode-gekte gaat door en door...

Mijn leven staat deze weken in het teken van de Fashionweek. Iedere avond bekijk ik achter mijn computer de nieuwste collecties om ze daarna op mijn blog te posten. Ooit gehoord van Ohne Titel, Nicholas K en Rag and Bone? Nee? Dan stel ik je graag voor aan deze super talentvolle ontwerpers. Vandaag een overzicht van mijn Fashionweek favorieten tot nu toe. En dat zijn er meer dan genoeg!

Zwart wit blauw bij Ohne Titel:

Ohne Titel. Een merk dat waarschijnlijk niet als eerst in je opkomt als je denkt aan grote veelbelovende designers. Toch blijft Ohne Titel me ieder jaar weer verbazen met mooie kleuren en bijzonder vrouwelijke ontwerpen. In de Spring/Summer collectie 2011 zien we alleen zwart wit en blauwe pakjes. De Ohne Titel creaties zijn een perfecte oplossing om van een ‘compleet zwarte kleding tic' af te komen (misschien moet ik dat ook maar eens proberen?). Ben jij ook zo'n zwarte kleding fan? Maak voorzichtig de overstap naar kleurige kleding gemixt met zwarte accenten. Give it a try!

Ohne titel

Ohne titel

Nieuw talent: Nicholas K

Nieuwkomer Nicholas K is mijn favoriet op dit moment. Hij wordt nog niet genoemd in het rijtje Chloe, Balenciaga en Fendi maar daar gaat snel verandering in komen. Nicholas showde in New York een stoere en sportieve collectie met ‘urban’ details erin verwerkt. De aviator zonnebril gaat weer een seizoen mee en hoeft nog niet in de kast te verdwijnen. De ultieme eye catcher is zeker weten de legergroene jas met hoge kraag (ik wil die jas!). Ja ik heb er weer een nieuwe favoriet bij namelijk ontwerper Nicholas K.

Nicholas K

Nicholas K

Rock & Ruig met Rag and Bone:

Na een enorm succesvol herfstseizoen voor Rag and Bone kan het merk niet meer stuk. Na het zien van de nieuwste collectie weet ik zeker dat ze een nog beter lente seizoen tegemoet gaan. Op de catwalk  zien we veel blote buiken en aparte riemen-constructies voorbij komen. Opvallend is dat de transparante rok, in korte of lange versie, een populair item is onder de ontwerpers. In veel collecties zien we de rok voorbij komen en ik hoop dat we ze ook binnenkort op straat kunnen spotten. Rag and Bone heeft een paar mooie varianten in de collectie zitten dus met dat succes zit het wel goed.

Rag and Bone

Rag and Bone

Elegant gemixt met comfortabel bij Michael Kors:

Meestal ben ik nooit zo ondersteboven van Michael Kors. De kleding is het voor mij meestal nét niet en ook de shows vind ik nooit zo bijzonder. Maar die mening veranderde toen ik deze collectie zag met comfortabele baggy broeken in heldergroene- en gele kleuren. Zelfs de ‘grijze muis’ pakjes vond ik dit keer wel toch wel erg leuk. Michael Kors heeft een simpele collectie ontworpen met fijne kleuren en opvallende pasvormen.

Michael Kors

Michael Kors 

Lente engeltjes bij Topshop Unique

Tijdens de Londen Fashionweek had Topshop alle modellenengeltjes opgetrommeld om de nieuwe collectie te showen. Modellen met big hairdo’s en schattige pasteljurkjes aan paradeerden over de catwalk. De stoere afro kapsels gemixt met de cute pakjes maken Unique tot een uniek geheel. Ik ben blij met de rokkentrend die weer helemaal lijkt te zijn opgeleefd. Lekker zwieren met lange rokken en jurken met prachtige printjes. Komende zomer breng ik zeker een bezoekje aan een Topshop (waar dan ook)!

Unique

Unique 

Zit jij ook al klaar voor de prachtige creaties van de crème de la crème uit de modewereld? Parijs is bijna klaar voor de afsluiting van de Fashionweek. Natuurlijk komt er nog een modegekte blog 'deel drie' met daarin zeker de collecties van Chloé en Balenciaga. Enne, wie zijn tot nu toe jouw 'Fashionweek favorieten'?

Love,

Vita

Deel dit artikel
Back to top