Fashion

Obsessed with my neon blazer

In de onze nieuwe rubriek 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw 'can't live without' rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt. Deze week Kiki met haar neon gele blazer!

kiki

Fashion kunst aan de muur

"Normaal gesproken ben ik niet echt zo'n Supertrash meisje, maar toen ik deze neon gele blazer van het label zag was ik meteen verkocht. Ik heb hem nu al een paar keer gedragen, in combinatie met alleen maar zwart of met een gebleekte jeans en felle koraalroze espadrilles. M’n bright neon blazer is m’n meest recente aankoop. Wanneer ik iets nieuws heb waar ik trots op ben hang ik deze vaak thuis op aan een spiegel, deur of gewoon aan een spijker aan de muur. Zo geniet ik er nog meer van dan dat ik het alleen draag en heb ik altijd een nieuw 'kunstwerkje' om naar te kijken. Door mijn neon gele Supertrash blazer raak ik instant in een summer vibe."

kiki

kiki

Maxies met skinny jeans

Je ziet mij het meest in skinny jeans of jeans leggings gecombineerd met toffe Nike Air Maxjes of andere sneakers en een ruim vallend shirt of iets langere blouse. Vaak is één bepaald kledingstuk in mijn outfit wel een eyecatcher. Zo behoort ook een roze met witte tie dye skinny jeans tot mij lievelings items. Sowieso ben ik wel van de knalkleuren en opvallende prints en die combineer ik dan vooral met zwart. Mijn go to shops zijn: H&M, ASOS en Urban Outfitters.

kiki

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar lenny@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top