Fashion

Obsessed with my mintgroene jeans

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, festival T-shirt of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Yanis en haar mintgroene jeans.

yanis

Kleurijke broeken

"Ik heb mijn mintgroene broek nog maar een week en heb hem nu al zo’n vier keer aangehad. Ik was al een tijdje opzoek naar een broek in deze kleur, en vorige week lag hij dan zomaar op de deurmat. De jeans komt van Topshop en zit als gegoten. Hij is gemaakt van een dunne stof en er zit elastiek in, ideaal voor een zonnige lentedag of een zomerse avond. Hoewel ik mezelf vorig jaar amper in lange broeken waagde, is mijn broekenliefde de laatste weken sterk gegroeid. Die standaard blauwe spijkerbroek heb ik nu wel in de kast liggen, vandaar dat ik mijn nog niet zo grote broekencollectie graag uitbreiden met wat meer kleur. Groen dus. Lichtroze staat ook nog hoog op mijn verlanglijst, gevolgd door een gebleekte jeans."- Yanis

yanis

In tweeën gedeelde garderobe

In de loop der jaren is mijn kledingstijl ontzettend veranderd. Van schattige jurkjes naar leren rokjes en van extreem veel gekleurde hakken, naar zwarte gympen (All Stars, Vans, New Balance). En nu nog is mijn kledingkast in tweeën gedeeld. Aan de ene kant hangt enorm veel vintage. Jassen, broeken, shorts, plooirokken en te grote shirts. En aan de andere kant hangt veel van Zara, H&M trend en Asos met nieuwe blazers, blouses en vesten. Het ligt er maar net aan waar ik zin in heb, maar meestal combineer ik beide stijlen met elkaar. Al neig ik tijdens een festival meer naar het vintage deel en tijdens een chique etentje meer naar de andere kant van mijn kledingkast.

yanis

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top