Fashion

Obsessed with my Lanvin flatjes

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, festival T-shirt of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Manon en haar Lanvin flatjes.

lanvin

Vier jaar geleden was fashion blogger en communicatiestudente -Fashion Addicted- Manon de very lucky lady die met een moodboard wedstrijd  € 10.000 shopping money won. Ze mocht dit bedrag uitgeven in een aantal webshops met designer items, daar kon Manon wel mee uit de weg!

lanvin 2

Al jaren was ik obsessed met het merk Lanvin. Vooral hun flatjes vond ik geweldig. Toen ik de prijs won besloot ik gelijk om de flatjes van Lanvin te kopen, die ik al een tijd hoog op de wish-list had staan. Het paar kostte € 359 ,normaal gesproken een iets te hoog bedrag om van een studenten budget te betalen. Vooral op de strikken van de flatjes werd Manon onmiddellijk verliefd.

lanvin

“Ze lopen ook ontzettend lekker en zijn helemaal naar mijn voeten gaan staan. Dit is echt een paar schoenen die ik nog jaren met veel plezier kan dragen. Ze passen ook bij heel veel verschillende outfits.  Daarnaast is dit het eerste paar designer schoenen wat ik ooit heb gekocht, dus hebben ze een bijzonder plekje in mijn garderobe gekregen."  Naast dit paar heeft Manon ook nog een paar Lanvin schoenen gekocht en van Prada en Miu Miu. Toch blijven de Lanvin flatjes Manon's favouriet. "Ik krijg steeds een geluksmomentje wanneer ik ze aan heb."

Statement item

Manon draagt graag casual chic met een statement item. "Ik hou ervan om een simpele outfit te combineren met een opvallend item. Als ik mijn Lanvin flatjes draag is dat mijn statement item en anders kan dit ook een tas zijn, ketting of jasje. Ik shop het liefst bij de Zara en Maison Scotch. Deze twee winkels staan ook gelijk aan mijn kledingstijl. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar mooie vintage items, zoals tassen en blazers.

manon

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top