Fashion

Kim & Kanye uitgejouwd bij Lanvin

Niet iedereen is blij met de aanwezigheid van Kim Kardashian en Kanye West bij Paris Fashion Week. Het koppel arriveerden laat bij de show van Lanvin en werd vervolgens uitgejouwd. 

De aanwezigheid van Kimye bij Paris Fashion Week is je vast niet ontgaan. Het spotlight koppel was al een aantal keer onderwerp van gesprek, toen Mr. en Mrs. West bij Balenciaga met baby North kwamen opdagen en toen Kim en Kanye matchende decolletés hadden (ja, echt waar!).

Maar er zijn mensen die er genoeg van hebben. Kim en Kanye kwamen na de aanvang van de show van Lanvin aan en terwijl zij naar hun front row plekken liepen, klonk er een luid boegeroep. Heethoofd Kanye liet zich niet zomaar uitjouwen en liep naar de mensen toe om de volgende verklaring te geven: "Alber asked to see us, don't boo us. Alber asked to see us! Don't BOO us!!" Waarmee hij wilt zeggen dat Lanvin's designer Alber Elbaz het koppel backstage wilde spreken en de show daardoor vertraging opliep. Benieuwd geworden? Bekijk hier de video.

Kim & Kanye worden uitgejouwd bij Lanvin

Kim & Kanye worden uitgejouwd bij Lanvin

Bron

Als afsluiter nog even deze foto, waarop Kanye zijn affectie naar de beroemde billen van zijn vrouw toont.... en die Kim Kardashian (natuurlijk) vervolgens op Instagram deelt. For the world to see! 

Kim & Kanye worden uitgejouwd bij Lanvin

Deel dit artikel
Back to top