Fashion

Obsessed with my: high waist jeans

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, festival T-shirt of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Lisette en haar high waist jeans.

lisette lisette

Ongeveer drie jaar geleden kocht Lisette haar eerste high waist jeans bij Zipper in de Huidenstraat in Amsterdam. Sindsdien is ze hooked aan de hoog in de taille vallende broek. Het is mijn favoriete item, omdat elke outfit daardoor net wat specialer wordt. De broek op bovenstaande foto’s heb ik een jaartje geleden ook bij Zipper gekocht. Ik heb telkens weer een favoriete nieuwe high waisted jeans. Tanktop of leuk T-shirt erin en je hebt gelijk een toffe outfit zonder heel veel moeite te hoeven doen.

lisette

Scandinavische labels

De high waisted jeans geeft eigenlijk ook best goed mijn stijl weer. Niet té opvallend, maar wel altijd iets aparts of geks wat het geheel net wat meer opleukt en meer bijzonder maakt. Van H&M wordt Lisette dan ook niet echt blij ze houdt van wat meer bijzondere en kwalitatieve items. Scandinavische labels zijn favoriet zoals bijvoorbeeld Minimum en Just Female.

Levi’s vindt Lisette ook een cool label. In haar outfits zit ook altijd wel wat vintage items, deze scoort ze op het Waterlooplein en Noordermarkt (Amsterdam), maar bijvoorbeeld ook op de Dappermarkt staan soms kramen met stapels tweedehands items. Je moet goed zoeken, want vaak is het een beetje “oma kleding". Naai er bijvoorbeeld andere knoopjes op en je hebt een nieuw vest voor een paar euro.

lisette

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top