Fashion

Obsessed with my: maxi dress

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma, festival T-shirt of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Joyce en haar maxi dress.

joyce

Joyce vorig jaar zomer in haar geliefde maxi-jurk

Multi inzetbaar

De modeliefde van onze lieve collega Joyce is haar maxi dress. Ze heeft er inmiddels een aantal in haar kast hangen en kan niet wachten totdat ze één van haar lange jurken weer het daglicht buiten de garderobekast kan laten zien dit voorjaar. "Ik weet niet zo goed wat het met de maxi jurken is: het ultieme zomer gevoel, het stijlvol voor de dag komen terwijl het toch heel relaxed en comfortabel zit of dat een maxi rok of jurk goed staat met mijn lengte (1.83 m.)." Joyce draagt een maxi dress het liefst met hoge hakken, zodat de lengte van de jurk volledig tot z'n recht komt. Met riempje eromheen om het geheel te breken voor naar een feestje, maar een maxi exemplaar doet het ook erg goed met sandaaltjes voor een dag in het park.

joyce

Joyce: "Wel wat lastig met fietsen zo'n maxi dres! Maar ook dat lukt uiteindelijk toch wel, waar een wil is, is een weg."

joyce

Een selectie van Joyce haar maxi dresses

Stoer meets girly

Joyce haar stijl is een mix van stoer en vrouwelijk. Ze combineert graag jeans, minimalistische tops en leren jasjes met opvallende girly accessoires (denk big ass oorbellen), hakken en jurkjes. Haar liefde voor blauw en paars laat ze graag zien, maar combineert dit met basics in wit, zwart en grijs. In de winter zie je haar in veel knitwear, maar in het voorjaar maakt dat plaats voor meer zwierigheid in de vorm van maxi jurken en rokken. Favoriete shops zijn budgetketens H&M en Zara en ook in vintage shops kijkt Joyce graag rond. Shopsteden waar Joyce graag haar creditcard misbruikt zijn Antwerpen, Berlijn en Parijs.

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in deze rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top