Fashion

Topshop opening in Amsterdamse SPRMRKT

Toen bekend werd dat Topshop zijn deuren ging openen in Amsterdam stond de mediawereld op zijn kop. En als echte fashionista's konden ook wij niet wachten. Maar gisteren was het zo ver. Na een knallende opening stormde iedereen in het Topshop hoekje om de collectie te bekijken.

Helaas geen eigen winkel voor Topshop, maar een shop-in-shop bij de SPRMRKT. Voor een shop-in-shop pakte Topshop en SPRMRKT het toch erg goed aan. Bij binnenkomst werden we verwelkomd met typical British Fish and Chips en natuurlijk mogen dan de cocktails en cupcakes niet achterblijven.

cocktail

cake

Na een heerlijke cocktail en wat lekkere hapjes verder was het eindelijk tijd voor de 'echte' opening. Een korte speach en het doek viel naar beneden. De Melomanics stonden klaar om de Topshopliefhebbers even flink wakker te schudden.

melomanics

Maar waar we uiteindelijk voor kwamen; Topshop! Na het spetterende optreden wisten alle fashionista's niet hoe snel ze het Topshop hoekje in moesten duiken.

redjeans

broekje bril

kast sandaal

blackdress

bikini spijkerjurk

Jammer genoeg is het Topshop hoekje in de SPRMRKT op de Rozengracht 161-163 niet heel groot. Maar gelukkig kwamen we er snel achter dat er nog een Topshop shop-in-shop in Amsterdam zit. Namelijk in de SPRMRKT op deWillemparksweg 168.

We moesten onze Topshop aankopen helaas nog even uitstellen. Want pas vanaf vandaag mocht er echt geshopt worden. En niet alleen door de pers, heel Nederland is welkom! Ga jij ook een kijkje nemen bij de Topshop shop-in-shop in SPRMRKT?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top