Fashion

Doutzen Kroes opent eerste G-Star Women store

Vanmiddag om vier uur verzamelde alle pers en andere genodigden voor de gloednieuwe G-Star Women store in de Leidsestraat in Amsterdam. Niet alleen omdat dit de opening van de eerste G-Star Women is, maar ook omdat Doutzen de winkel officieel kwam openen. Fashionscene.nl was erbij!

Onlangs meldden we al dat Doutzen Kroes als dance4life ambassadeur een samenwerking was aangegaan met G-Star Women by Vogue. Vandaag was de officiele opening en natuurlijk gingen wij de winkel -en natuurlijk stiekem ook het topmodel- bekijken.

Wat werd er precies gevierd? Niet alleen de opening van de eerste G-Star Women store, maar ook de exclusieve denim collectie die het team van Vogue met G-star heeft ontwikkeld en waarvan de volledige (ja!) opbrengst gedoneerd wordt aan dance4life. De collectie is tot en met 1 december te verkrijgen in de nieuwe winkel, maar ook bij De Bijenkorf. Paradepaardje uit de collectie? Wat ons betreft de chambray plissé rok die Doutzen tijdens de opening droeg!

Niet alleen Doutzen was aanwezig om de opening te vieren, ook Stacey Rookhuizen, Lieke van Lexmond, Tess Milne en styliste Chantal Bles waren van de partij.

Doutzen Kroes opening G-star

Doutzen voordat ze de winkel officieel opende

doutzen g-star opening

Uiteraard was Doutzen zelf in G-star by Vogue for dance4life

Doutzen kroes g-star vogue

Nog even poseren voor alle camera's

tess milne

Waarna ook de andere bn'ers nog even op de kiek werden gezet, hier presentatrice Tess Milne in een waanzinnige outfit

G-star opening bn'ers

Model Yfke Sturm en styliste Chantal Bles namen ook een kijkje

de collectie

De collectie kun je makkelijk herkennen


Beeld: Fashionscene en Yfke Sturm

Deel dit artikel
Back to top