Fashion

Brandy ? Melville

Zijn jullie al bekend met het Italiaanse modemerk Brandy & Melville? Met ruim 65 winkels wereldwijd is Brandy & Melville uitgegroeid tot een begrip in modeland. Naast Rome, Milaan, Parijs, Berlijn, New York, Californie en Hawaï, is nu eindelijk ook Amsterdam aan de beurt!

Brandy ? Melville

Binnenkort opent Brandy & Melville haar deuren in de Leidsestraat 43 te Amsterdam. Fashionscene is nu al enthousiast en kan daarom niet wachten dit merk met jullie te delen! Het label staat bekend om de zachte angora truien, maxi-jurken, tops van cashmere, casual T-shirts, vele accessoires en schoenen, en het fijnste katoen. De ‘Made in Italy’ kwaliteit en de relaxte mentaliteit van LA staan voorop en dat zien we dan ook in elke collectie terug.

Daarnaast is Brandy & Melville – ook niet geheel onbelangrijk –  toegankelijk voor elk budget. Vrouwen van alle leeftijden kunnen iets vinden dat bij hun stijl, kast én kostenplaatje past. Zelfs bij de celebs is dit merk niet onopgemerkt gebleven, zo spotten we Paris Hilton, Miley Cyrus en Karlie Kloss in Brandy & Melville.

Wil je alvast wat Brandy & Melville sfeer proeven? Bekijk dan de beelden hieronder!

Brandy ? Melville

Brandy ? Melville

Brandy ? Melville

Brandy ? Melville

Brandy ? Melville

Houd Fashionscene.nl en onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates en natuurlijk de openingsdatum!

Was jij al bekend met Brandy & Melville?

(Door: Danique)

Deel dit artikel
Back to top