Fashion

Every.Day.Counts opent haar eerste winkel in Amsterdam

Amsterdam is weer een nieuwe winkel rijker! Gisteren werd de allereerste winkel van het merk Every.Day.Counts aan de Kalverstraat geopend. Een modern, minimalistisch merk voor mannen en vrouwen. Fashionscene's Marlien bekeek de collectie tijdens de feestelijke lancering.

De collectie van Every.Day.Counts bestaat uit twee lijnen: de Everyday lijn en de Today lijn. De Everyday lijn bestaat uit onmisbare basics, waarmee je je garderobe heerlijk kunt aanvullen. De Today lijn daarentegen, bestaat uit stijlvolle hedendaagse items. Daarnaast verkoopt het merk ook veel fijne accessoires en kleine artikelen. 

Waar we vooral blij van werden? De fijne prijsjes en de mooie kwaliteit van de items. Daarnaast biedt het merk ook een unieke shopervaring, met zelfs digitale assistentie in the paskamers. De winkel is 160 vierkante meter groot en heeft twee verdiepingen. 

Waar?
Every.Day.Counts is te vinden op de kruising van de Kalverstraat en de Heiligeweg. Mocht je nog geen tijd hebben om naar Amsterdam te komen, dan kun je vanaf aankomende maandag ook een kijkje nemen op de website van Every.Day.Counts.

Every Day Counts

Fashionscene's Marlien bekeek de collectie tijdens de lancering van het merk in de skylounge van een kantoorpand aan het IJ. 

Every Day counts winkel

Every Day Counts

Every Day Counts

Every Day Counts

De winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Every Day counts kalverstraat

De bovenverdieping van de winkel is speciaal ingericht als denim studio.

every day counts winkel

Bekijk hieronder het lookbook van Every.Day.Counts.

Lookbook everydaycounts

every day counts lookbook

Every Day counts collectie

Every day counts collectie

Deel dit artikel
Back to top