Fashion

COS opent winkel in de Negen Straatjes

COS opent haar tweede Nederlandse filiaal in de Amsterdamse Negen Straatjes! Met onze scoop van ruim twee weken geleden hadden we het dus helemaal bij het juiste eind. Voortaan hoeven we voor onze favo COS looks niet meer naar Den Haag af te reizen. Want Hartenstraat 23, waar de COS winkel zich zal vestigen, is bij ons om de hoek!

De persvoorlichter van COS wilde het gerucht over een tweede filiaal ten tijde van onze scoop nog niet ontkrachten of bevestigen. Maar nu kunnen we je vertellen dat de zus van H&M zich toch echt gaat vestigen in hartje Amsterdam! Onze redactie zit aan de Keizersgracht, dus wij gingen natuurlijk direct op onderzoek uit in de Hartenstraat. En wat blijkt: nummer 23 staat momenteel leeg. Dat betekent in dit geval veel goeds...

cos opent in negen straatjes winkel

Dit is hoe Hartenstraat 23 er momenteel uitziet.

In de spring en fall lookbooks van de Zweedse modeketen zie je duidelijk terug waar COS voor staat: tijdloze en tegelijkertijd trendgevoelige items van kwaliteit, zonder onnodige poespas. En dan te bedenken dat die binnenkort allemaal binnen ons handbereik zijn. Dat wordt tussen de vakanties door flink sparen, ladies! Dat geldt trouwens ook voor de heren, want COS ontwerpt zowel voor dames als heren.

cos in de negen straatjes looks collage

cos negen straatjes looks collage 2

Zodra er meer bekend is over het nieuwe COS filiaal, hoor je dat natuurlijk direct van ons. We zien het al helemaal voor ons, hoe we al lunchend even langs de COS hoppen voor de nieuwste collecties.

Hoe blij zijn jullie met dit nieuws?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top