Fashion

Dit is wanneer Hudson’s Bay open gaat in verschillende steden in Nederland

Hoewel wij sinds het sluiten van V&D nog maar weinig warenhuizen in Nederland tellen, komt daar binnenkort verandering in. Het Canadese Hudson’s Bay komt naar Nederland en opent in september maar liefst 10 vestigingen.

Maar het blijft niet bij Hudson’s Bay alleen. Ook Saks Fifth Avenue OFF 5TH staat gepland om naar Nederland te komen. In het najaar openen de deuren van dit Amerikaanse warenhuis in Amsterdam en de Rotterdamse vestiging is al vanaf 7 september te bezoeken.

Op 5 september opent de eerste Hudson’s Bay in Amsterdam haar deuren voor het shoppende publiek, vestigingen die daarop volgen zijn Rotterdam (7 sep), Den Haag (7 sep), Leiden (12 sep), Breda (12 sep), Maastricht (14 sep), Almere (20 sep), Zwolle (20 sep), Tilburg (21 sep) en Den Bosch (21 sep).

Hudson’s Bay is van plan om een mix van internationale gesettelde merken, upcoming brands en mooie namen van Nederlandse bodem te verkopen. Per winkel wordt vervolgens gekozen voor een assortiment dat bij de locatie en omgeving past.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top