Fashion

Amerikaanse allure bij Club Brillant show

Club Brillant zet de traditie voort en sloot gisteravond het Amsterdamse modefestijn af. Het Amerikaanse merk L'Agence beleefde tijdens de Club Brillant show haar première op Nederlandse bodem in de Westergasfabriek. We kunnen zeggen dat L’Agence indruk heeft gemaakt want de prachtige getailleerde jasjes krijgen we niet meer uit ons hoofd...hebben!

club

Club Brillant krijgt het ieder jaar weer voor elkaar om bekende internationale ontwerpers naar Amsterdam te halen. Twee seizoenen terug strikte Club Brillant nog het internationale designerduo Badgley Mischka en dit jaar het populaire L’Agence. Ontwerpster Margaret Maldonado is een van de bekendste stylistes van Amerika en nu heeft eindelijk een eigen kledinglijn genaamd L'Agence.

Brillant

Het Zuid-Afrikaanse topmodel Marike le Roux was speciaal overgevlogen naar Nederland om de L’Agence show te openen. Toen de eerste beat door de zaal klonk was het duidelijk dat het een stoere show zou worden. Op het nummer ‘Get on your boots’ stampten de modellen mee op hun torenhoge knielaarzen in grijs, zwart, met- of zonder lak. De knielaarzen en leren broeken waren onmisbaar in de L’Agence collectie.  

club

Favorieten uit de zonnebrillencollectie zijn de brillen met gouden en zilveren spiegelglazen, ook bekend uit Hollands Next Top Model, die in het voorjaar te koop zullen zijn. Ook de leren broeken, getailleerde jasjes mét en zonder bont, zijn prachtig. Met haren nonchalant in de krul en een enorme zonnebril op ben je klaar voor de zomer.

club

Soms wist je tijdens de show niet waar je moest kijken; naar de zonnebrillen of naar de kleding want allebei waren ze zeker de moeite waard. Gelukkig zijn er nog de foto’s in de picture gallery, waar je in alle rust de collecties nog even kan bekijken. De Club Brillant en L’Agence show was een briljante combinatie en een perfecte afsluiter van de Fashionweek.

Club

(Foto's: Peter Stigter)

(Tekst: Vita)

Deel dit artikel
Back to top