Fashion

Tiga Tiga shoes op de catwalk bij Roparosa

Brede schouders en aparte sieraden zagen we tijdens de show van Roparosa. Ontwerpster Roos, winnares van Project Catwalk, heeft haar beste beentje voorgezet! Ook maakte ons hart een extra klopje toen we de pareltjes van Tiga Tiga aan de voeten van de modellen zagen. Check hier de foto’s en minifilm!

Tiga Tiga 1

De collectie van Roparosa bestond uit veel blauw, aubergine, beige en zwart. Aparte schouders en kettingen maar wij waren vooral fan van de gebreide trui-sjaal met open rug! De Project Catwalk winnares liet weer een puik staaltje werk zien!

Roparosa1 Roparosa

Roparosa3 Roparosa 4

Waar wij ook erg blij van werden was haar keuze om de modellen schoenen van Tiga Tiga aan te trekken. Mooie veterlaarsjes met hidden platform en wedges waar je U tegen zegt.

Tiga Tiga 2

Tiga Tiga 3

Tiga Tiga 4 Tiga Tiga 5

Afgelopen december hebben we al een kijkje genomen in de showroom van Tiga Tiga waar we ook de oprichters Tj Walakani en Tamara Epema ontmoetten. Bij deze offline shop/showroom kun je zelfs schoenen op maat laten maken, mocht je een afwijkende maat hebben! Wij zijn snel weer te zien op de Prinsengracht, jij ook?

(Tekst: Liset)

(Foto's: Peter Stigter)

Deel dit artikel
Back to top