Fashion

AIFW report: Knalkleuren bij Daryl van Wouw

Wow Daryl van Wouw heeft ons met zijn show verbaasd. Zijn opvallende shorts deden ons denken aan lampionnen en de gekleurde haren en accessoires leken zo uit de straten van Shanghai geplukt. Ja, de kleurige poppetjes met zwart omlijstje ogen en stampend op de beat maakte grote indruk op ons. Daryl did it!

Daryl

De show van Daryl van Wouw leek 'het' moment van de Fashionweek. Binnen no time stond half modeland te dringen voor de deur. En nu snappen we waarom iedereen zo graag bij de show aanwezig wilde zijn. Het is een heel spektakel met dramatische muziek en prachtige kleding. Opvallend was dat de 'urban prints' ontbraken en dat Daryl zich richtte op vrouwelijkheid en bijzondere materialen.

daryl

Onze favoriet uit de show waren de rode leren shortjes en jasjes. De invloeden uit Shanghai heeft Daryl van Wouw subtiel verwerkt in de kleding. De rokjesvorm deed ons erg denken aan ouderwetse Chinese lampionnen. Gelukkig was er voor de modellen geen 'omval of uitglij kans' want er werd alleen gelopen op platte sandaaltjes die perfect bij de outfits matchten.

daryl

Daryl van Wouw maakte niet alleen van de kleren een spektakel maar ook van de muziek. Het begin was rustig en de kleren daarbij ook. Zodra de muziek begon te knallen kwamen ook de knallende kleuren tevoorschijn. Een collectie die we onthouden en waar nog lang over nagepraat wordt. De kleurige haren, de bijzondere make-up (bolletjes die het gezicht in twee helften deelt), de vrouwelijke kleren en bijzondere accessoires maakten hebben een compleet nieuwe kant laten zien van de ontwerper. All we can say is.. wow!

Daryl

(Foto's: Peter Stigter)

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top