Fashion

London FW: Mulberry

De nieuwste najaarscollectie van Mulberry zit vol met romantische jurkjes, felle kleurtjes en kittige panterprintjes. De mopshondjes, die we vorig seizoen op de catwalk spotten, waren dit jaar gewoon weer aanwezig…

Op de catwalk kwamen trenchcoats voorbij in vrolijke kleuren als felblauw en knalpaars en in het beige. De nadruk lag op de schouders door middel van pofmouwen en bij de heup was het ook gepoft voor een meisjesachtig effect. De jurkjes waren flink vertegenwoordigd in alle soorten en maten: in spijkerstof, met panterprint, strak gesneden in het paars en als little black dress.

MM
MM

De accessories zagen er ook om te smullen uit. De warme sjaals met pomponnetjes en hartjesprints waren een perfecte combi met de trenchcoats en ook de tassen in onder anderen beige, felroranje, panterprint en paars waren een lust voor het oog. Deze kwamen als totes, clutches en schoudertassen voorbij. De schoenen in felle kleuren als geel, oranje en blauw maakten elke outfit af. Eye catcher was een enorme rok bestaande uit allemaal ruches, die ook als top op de catwalk voorbij kwam.

MMulberry
MulberryM

Een mierzoete collectie, zoals we van Mulberry gewend zijn. Wat vind jij ervan? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top