Interior

DREAM JOB: Buckingham Palace is op zoek naar een interieur stylist

Waar je ook werkt, neem ontslag, want je wilt deze baan! Kan je goed omgaan met een naald en draad? En ken jij de kunst van het uitzoeken van perfect meubilair? Dan kan deze baan ook nog eens van jou worden. Buckingham Palace is namelijk op zoek naar een interieur stylist.

Buckingham Palace is de officiële residentie van de Britse Koningin en het interieur ontwerp kan door jou bedacht zijn! Best een leuk optrekje en ultieme dream job als je het ons vraagt. Het koninklijke huishouden plaatste de vacature online, waarin staat vermeld dat ze een “curtain maker and soft furnishing upholsterer” nodig hebben. 

The range of projects will stretch you, and knowing that you’re conserving and creating magnificent items that will be enjoyed by future generations will give you the greatest sense of reward,” staat er ook nog in vermeld. Dat klinkt wel erg spannend. 

Dit is wat er van je verwacht wordt: je moet goed overweg kunnen met de naaimachine, maar je moet ook kunnen naaien met de hand. Daarnaast willen ze dat je kennis hebt van het onderhoud van meubilair. Je zult nieuwe items ontwerpen, zoals gordijnen en andere stoffen, het op maat maken van meubelbekleding en je houdt een gedetailleerd overzicht bij van alle projecten die je hebt afgerond.

Je zult zo’n 22.000 pond per jaar betaald krijgen, wat neer komt op ongeveer 25.400 euro. Dat is niet echt veel, maar dan kan je wel zeggen dat je werk koninklijk gerelateerd is en van generatie op generatie doorgegeven zal worden. Je hebt tot 4 juni om te solliciteren, en het kan hier. Pak die kans!

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top