Fashion

Proenza Schouler: graffiti

Lazaro Hernandez en Jack McCollough showden gisteren hun nieuwste najaarscollectie 2010. En voor een aantal kledingstukken zijn de twee een samenwerking aangegaan met denimlabel J. Brand. Dat resulteerde in een collectie vol grafitti-printjes…

 

De front row zat vol met sterren als Nicole Richie, Chloë Sevigny, Selma Blair, en Mary-Kate Olsen, die op de show tijdens de New York Fashion Week afkwamen. Hun nieuwste collectie zat vol met felle graffitiprintjes, die terugkwamen in hoge taillebroeken, jurkjes, leggings, skinny’s, houtje-touwtjesjassen en kokerrokken. Extra leuk was de samenwerking met denimlabel J. Brand, die hier aan vast hing. Deze outfits kwamen in felblauw en wit voorbij.

PSPS
PSPS

Wie van leer houdt, zit goed bij de herfst-wintercollectie 2010: het stofje kwam terug als gilet, stropdas (leuk!) als kraag op een blousje en als een rock chick-achtig strapless jurkje met een zwarte strokenrokje eronder. Volumes waren er in een zwarte ‘Big Bird’-jas en een bolero. Verderop de catwalk: zwart-groen gestreepte blazers, strokenjurkjes en etnische printjes in geel-zwart en groen-blauw. Romantisch waren de mini-jurkjes in flanel in het babyblauw en groen met bloemenprintje. Deze werden gedragen met een simpel zwarte coltrui eronder.

PSPS
PSPS

Wat vind jij van de nieuwste collectie van Proenza Schouler? (Elisah)

* Meer New York Fashion Week reports

Deel dit artikel
Back to top