Fashion

Expo’s BREAD & butter Barçelona

Er viel zoveel te zien en bewonderen op het gebied van labels vorige week, dat je bijna zou vergeten dat er ook 2 speciale expo’s op de BREAD & butter beurs waren ingericht. In de Fashion hal kon je een overzichtsexpo zien van 5 jaar B&B en bij Sport & Street was er voor de zesde keer een ‘untitled’ tentoonstelling opgezet.

Om even uit te puffen na zoveel kleding, kleding en nog eens kleding vluchtten we naar de eerste verdieping van de Fashion hal. Eigenlijk vooral om even een goed uitzicht te hebben over alle stands en mensen maar we liepen hier ook tegen de toch ietwat verstopte expo 5 Years of BREAD & butter aan. Merchandise, affiches, fotocollages, filmpjes, ‘decorstukken’… Een overzicht van de afgelopen 13 evenementen, van Keulen en Berlijn tot Barçelona, leuk om even iets anders te zien!

Affiches BREAD & butterDecorstuk 5 Years BREAD & Butter

De ‘untitledVI’ expo was op een van de bovenste verdiepingen in de Sport & Street hal te bekijken. In vitrines waren persoonlijke bezittingen, geliefde collector’s items en kunst tentoongesteld die zijn aangedragen door kopstukken uit 6 verschillende continenten. 5 jaar geleden is de ‘untitled’ expo bedacht toen Streetwear Today, Lodown Magazine en BREAD & Butter de koppen bij elkaar staken om dingen te laten zien die deel uitmaken van het creatieve en dagelijkse leven van skateboarden, graffiti, street wear, BMX en muziek. Resultaat? De ‘untitled’ expo biedt een kijkje in de zogenaamde “street culture”, haar verleden, heden én toekomst. Wij zagen bij deze editie onder meer halfhoge sneakers van Gravis, Almont Sweaters en Nike Hurricanes.

untitledVI: Gravis sneakersuntitledVI: Nike Hurricanes

Kortom, een welkome en leuke afwisseling in al het beursgeweld! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top