Fashion

Hard(s)core Football Fashion

Hard(s)core Football Fashion

66

judith trenchcoat

Hard(s)core Football Fashion

Geen agressieve Engelse hooligans te bekennen, alleen supporters uit Nederlands fashiondivisie van Judith Osborn. Terwijl de uitgenodigden zich rustig verzamelen voor de deuren van de Amsterdamse IJtoren, is de blonde ontwerpster achttien verdiepingen hoger druk bezig voor de laatste voorbereidingen van haar zomercollectie 2006 fashionshow.

Judith Osborn scoort al gelijk met haar keuze van de lokatie; een ‘I’m on top of the world!’ uitzicht is het resultaat nadat je de lift uitstapt op de bovenste verdieping. Zilveren vintage stoelen, elk met een roze F.C. Osborn supportersjaal, zijn geplaatst rondom de witte catwalk. Zoals elke fashionshow hoort een behoorlijke wachttijd in het modepakket. Ook lijkt het kwik lijkt te stijgen met elk minuut. We blijven positief; zo kom je wel in het zomerse sfeertje. We zijn more than ready voor de presentatie als het licht uitgaat en Kanye West’s ‘Golddigger’ uit de boxen knalt; showtime!

Judith zorgt voor een kleurrijke catwalkshow met een uiteenlopende collectie zowel voor fashionable girls als boys. Met een knipoog naar de look op het voetbalveld komen er sporty outfits voorbij met Osborn’s kenmerkende speelse touch: sexy scheidsrechtertenues, shorts, driekwart joggingbroeken, polo’s en ultrakorte hoodies. Haar grappige onliners staan ook in de spots en sieren de tees, als ‘Kook Kate’, ‘Football Fashionista’ en ‘Hello Judith’. Gestreepte ontwerpen vullen de zomercollectie goed op met T-shirts, bandeaujurkjes en onze persoonlijke favoriet: de babydoll met lange mouwen.

Van Sporty Spice gaan we naar de chique Saint Tropez met Jackie O. Strandlakens bewerkt met Osborn’s pumplogo, grote superstar brillen en zonnekleppen zorgen voor een diva beachbabe look op het zand. Lady-like ontwerpen zijn in full effect met cocktailjurkjes, cardigans met ronde hals en trenchcoats. Met name de blauwe regenjas met gouden outlines is eentje om te onthouden. We like drama, daarom valt de ceintuur met volumineuze tutu sleep goed in de smaak; voor een indrukwekkende achterkant!

Osborn scoort big times met haar zomercollectie. Nu nog een hunky team captain en F.C. Osborn is compleet. Fashionscene vindt Arsenal’s Freddie Ljundberg een zeer geschikte kandidaat. Yummy!

Houd onze Fashionpix rubriek in de gaten voor nog meer foto's van de modeshow en de afterborrel!

Deel dit artikel
Back to top