Fashion

Fashionscene's Choice: dark days

Zo nu en dan krijg je een glimp mee van wie er achter Fashionscene zitten. Om ons wat beter te leren kennen is er iedere week Fashionscene's Choice, zodat we geen onbekenden voor elkaar blijven. Deze week is het weer de beurt aan FS's Daphne en zij schrijft over haar dark fashion days.

Zwart op zwart

Met dark days bedoel ik natuurlijk niet mijn mood swings, maar heb ik het over mijn voorliefde voor donkere en dan vooral zwarte fashion. Anders dan de meesten, draag ik zwart niet omdat het afkleedt. Ik vind het gewoon mooi, classy en vooral stijlvol. Ik houd van contrasten en ik vind het zwart mooi in combinatie met lichtblonde haar. Maar de grootste reden is misschien nog wel dat je er geen vlekken or what so ever op ziet. Ik ben werkelijk terrible met wit en andere lichte kleuren en houdt het er nog geen dag mee uit, omdat er altijd op wonderbaarlijke wijze vlekken op komen (of ik ga ergens inzitten, dat kan ook!).

Dark days

Bye bye pastel

Je begrijpt dan ook vast dat de trend pastel deze zomer niet echt aan mij besteed is. Hoe mooi ik het ook vind, ik moet realistisch blijven ;) De winkels hangen vol met maagdelijke witte en zachte pastelkleuren in broderie, satijn of andere niet wasbare(!) stofjes. En ik kan er alleen maar naar kijken. Tenminste, dat lijkt mij gewoonweg het verstandigst. Maar ik geniet evengoed van de zomercollecties hoor! Alleen dan via adembenemende editorials, op de goedgestylede poppen in de shops en via jullie. Aan een lichte top wil ik mij best wagen, maar dan wel op een donkere jeans of onder een zwart jasje.

ps. Met printjes en felle kleuren kan ik wél overweg, hoor! Om de status van een totale mislukkeling te voorkomen...

Ook in love met zwart? Hierbij een black shopping!

black shopping

1. Vero Moda Very biker jack, € 219,95 van Zalando.

2. Peplum top Zalando collection, € 39,95 van Zalando.

3. Pink Loop maxi rok, € 30,95 van Zalando.

4. MIYO metallic glam nagellak, €4,50 van Nelly.com.

5. Blouse Zalando collection, € 34,95 van Zalando.

6. Pieces leren satchel, € 190,05 van Asos.

7. Nelly shoes met gouden hak, € 59,95 van Nelly.com.

Zeg nou zelf, de LBD, leren jacket, de kokerrok, bikerboots, lingerie en pumps zijn toch het allermooist in beautiful black?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top