Fashion

ANSH46.com online designpret

ANSH46 oftewel another shop 46 was al een begrip in Rotterdam, allerlei toffe labels die samen een perfect totaal geheel vormen van stijlvolle items waar wij modeminnende meisjes water in de mond van krijgen. Rotterdam niet om de hoek of online shopplezier? ANSH46.com is sinds kort live zodat je al de fantastische labels kunt bestellen vanuit jouw warme huisje.

another

another

ANSH46 aan de Mauritsweg in Rotterdam

Een aantal van de merken die bij ANSH46 worden verkocht zijn Butterflysoulfire,uit hipster city Berlijn, Ready to Fish van onze eigen Ilja Visser, goodies rechtstreeks vanaf de catwalk van 3.1 Philip Lim, de jongere lijn van boywonder Alexander Wang, Alexander Wang T.maar ook onbekendere upcoming designers als de Zweedse Ann Louise Landelius die stoere leren tassen maakt die wij zeker wel aan onze schouder zien hangen.

opening ceremony

Voor een unieke mix van kwalitatief en vernieuwend designerspul ben je dus aan het goede adres bij ANSH46 maar je kan er wel vanuit aangaan dat je met een gapend gat in jouw bankrekening de winkel of webshop weer verlaat. De webshop is overzichtelijk en heeft een minimalistisch uiterlijk met mooi beeld zodat je jouw nieuwe aanwinst goed kunt bekijken en bezorgen is zonder verzendkosten. Fan zijn wij vooral van het schoeisel van Camilla Skovgaard, de samenwerking tussen MM6 x Opening Ceremony en de ontwerper Rad by Rad Hourani.

Fashionscene Favourites

rits philip

Links: Rad by Rad Hourani unisex zip boots € € 365

Rechts: 3.1 Phillip Lim Camel silk dress € 445

alexander blouse

Alexander Wang T long sleeve silk shirt € 209

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top