Fashion

Trend report: aloha!

Geef jouw garderobe een ticket to the tropics dit voorjaar met kleurrijke bounty island prints. Van heftige palmprints tot paradijselijke bloemen, allerlei items uit de spring-summer 2012 collecties werden voorzien van vrolijkmakende vakantieprintjes. Met al dit aloha fijns geef je jouw kledingkast een instant boost energie.

Jack McCollough en Lazaro Hernandez gaven in de Proenza Schouler zomercollectie het klassieke Hawai bloemprintje een vintage look. Veel oranje, bruin en blauwtinten schreeuwden jaren '70. De ouderwetse florals op een grijs-groen jurkje met sporty aantrekkoortje als ceintuur was zeker onze favoriet.

hawai hawai

hawai haw

Proenza Schouler spring-summer 2012

Dries van Noten liet zich inspireren door de fotograaf James Reeve. Hij beeldde zijn werk van palmbomen, bloemen, jungle's en azuurblauwen ocenanen af op de spring-summer collectie. Like!

haw haw

haw haw

Dries van Noten spring-summer 2012

Bij Blumarine was het één flower power feest. Anna Molinari verwerkte Hawaii raffia franjes in de ontwerpen en aan de accessoires, naast de enorme vloed aan Hawi floral natuurlijk. Het Italiaanse modehuis Salvatore Ferragamo ging voor sunkissed modellen met beachy lokken en passende paradijselijke zomerjurken en jumpsuits in felgekleurde bloemenprints voorzien van giraffen en palmbladeren.

hawblu haw

Blumarine spring-summer 2012

sal1 sal

Salvatore Ferragamo spring-summer 2012

asospalm asos

Links: ASOS Pencil Skirt In Mirrored Tropical Print € 27,95

Rechts: ASOS LEON Slipper Shoes with Tropical Print € 22,36

zara palm

Links: Zara rok met assymetrische netstof € 29,95

Rechts: Topshop abstract palm tree drop arm top € 30,00

Wat vinden jullie van de designers die in Honolulu sferen verkeren?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top