Fashion

10x mannen in rokken

Van een vrouw in herenkleding kijkt niemand meer verbaasd op, maar een man in dameskleding kan op schuine blikken rekenen. Om de vooruitstrevende fashionisto's onder ons te supporten, zetten we tien mannelijke waaghalzen in rokken voor je op een rij. Met als hamvraag natuurlijk: wie rockt de rok?

De opvallendste spring-summer 2012 trend voor heren is toch wel de rok. Ja, je leest het goed. Onder meer Givenchy's Riccardo Tisci, Yohji Yamamoto, Rei Kawakubo van Comme des Garçons en Rick Owens stuurden hun mannelijke modellen de catwalk op met een skirt om de heupen. Hoe vooruitstrevend deze SS12 runway looks ook zijn, er vallen nog genoeg andere mannen te noemen die al eens eerder de overstap naar dit vrouwelijke item aandurfden. Zelfs stoere rapper Kanye West verscheen eind vorig jaar met een rok op het podium!

Wij stelden een top 10 op met onze favoriete mannen in rokken. Aan jullie de taak om de meest geslaagde outfit uit te kiezen! Givenchy spring-summer 2012Marc JacobsBrad Pitt als Achilles in TroyThe SartorialistJared LetoKanye WestThe SartorialistRick Owens spring-summer 2012Vin Diesel
The Sartorialist

Na deze top 10 zin gekregen in nog meer fashionable lijstjes? Wij voorzien je er graag van!
- 10x spring-summer 2012 trends
- 10x fietsende fashionista's
- 10x plus-size fashion bloggers

Deel dit artikel
Back to top