Fashion

Bloggers love tights

Nu de dagen weer kouder worden en we het nog steeds leuk vinden om gejurkt en gerokt door het leven te gaan, zijn panty’s de uitkomst! De keuze is reuze, want je vindt de tights in alle kleuren en zelfs met gekke printjes en figuurtjes. De bloggers weten dat de panty handig en fashionable is, dus laten graag zien hoe je deze het beste draagt.

Yara van This Chick's Got Style gaat voor een klassiek zwart exemplaar, wat natuurlijk de bekendste en meest gedragen panty is. Het past perfect bij haar verder drukke zwartwit outfit met polkadots. Andy van Style Scrapbook en Chiara van The Blonde Salad gooien het over een totaal andere boeg en gaan voor kleur! Paars en goud welteverstaan, maar ook deze varianten maken hun outfits helemaal af.

Bloggers love tights

Een zwarte panty is overal te vinden, maar voor de meer bijzondere examplaren zul je het internet wat langer af moeten speuren. Wij deden dat werk alvast voor je!

Nelly Happy Socks/ Happy Cotton Tights Pretty Polly bandaknees panty van Nelly

Links: Happy socks tights van Nelly.com voor € 23,95

Rechts: Pretty Polly panty met bandaknees van Nelly.com voor € 29,95

Kleur, effen, prints, gekke figuurtjes en meer, dit najaar kun je alle kanten op. Heb jij de panty's al ingeslagen voordat blote benen niet echt meer mogelijk zijn?

Laat je inspireren en lees meer Bloggers Love artikelen!

(Door: Esmee Droog - Memoriesfromwonderland.blogspot.com)

Deel dit artikel
Back to top