Fashion

Zo sta je altijd knap op je vakantie foto’s

Denk je net dat je het nonchalant poseren compleet onder de knie hebt, kijk je naar dat vers geklikte kiekje blijk je er toch net niet zo florissant op te staan als je had gedacht. Hoe weten die celebs en bloggers toch altijd de perfecte poses en blikken naar de camera te werpen?

Wat is de meest flatterende pose, in welke hoek moet je staan om je figuur het beste uit te laten komen en wat is bijvoorbeeld funest voor een goed plaatje?

De meest geziene pose van celebrities en bloggers is een standaard pose waarbij de dame in kwestie een klein beetje schuin ten opzichte van de camera staat en de ene voet kruislings voor de andere plaatst. Dit kan met of zonder handen in de heup. Belangrijk is om recht op te staan en je kin een tikkeltje omhoog te houden, dit accentueert de kaak. Kijk altijd recht in de lens. Niet heel casual misschien, maar wel effectief.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Belangrijk is altijd de positie waar vanuit de foto wordt gemaakt. Wanneer de foto vanaf de grond wordt gemaakt lijkt de persoon langer. Een outfit foto kun je altijd het beste maken op navel hoogte zodat de kleding, en de persoon, het beste in verhouding is en ga je bij een groepsfoto in het midden staan dan kun je er verzekerd van zijn dat je ook echt het middelpunt bent.

Een keer klikken en ervan uitgaan dat de foto direct goed is, is een no-go. Het duurt altijd even voordat je je comfortabel voelt voor de lens. Soms heb je gewoon 20 tot 30 foto’s nodig om dat nonchalante en casual kiekje te kunnen maken waar je perfect op staat. Voel je niet opgelaten, je bent niet de enige! Ook kan het geruststellend werken wanneer je iets aan hebt dat kan helpen de foto iets spannender te maken. Een wapperende rok, een zonnebril of een drankje in je hand. Zo simpel kan het zijn.

 

Fried eggs

Een bericht gedeeld door Alexa (@alexachung) op

 

Feeling Spring today in my Hazelle Jumpsuit by @Paige! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) op

 

Best dessert ever. 🙌🏼

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

Beeld: Bruno Press
Deel dit artikel
Back to top