Fashion

Kandagas opent store in PC Hooftstraat

Kandagas opent morgen een flagshipstore in de luxe P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Daar zullen de in Zuid-Afrika geproduceerde kleurrijke slippers -waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat- te koop zijn. Ook de stappers die werden ontworpen in samenwerking met Jan Jansen zijn er verkrijgbaar. Dat wordt cashen, met een locatie waar de rich and famous rondlopen!

Een slippermerk dat slippers voor een niet al te grote prijs verkoopt met daarachter nog een hoop goede bedoelingen zou je niet zo snel vinden in de P.C. Hooftstraat. Maar Kandagas gaat daar verandering in brengen. De P.C. lijkt Kandagas namelijk de meest geschikte plek voor een winkel. Zo is het contrast in de luxe Hooftstraat extra groot tegenover de Zuid-Afrikaanse hutten en dat heeft net even iets meer impact dan in een gewone winkelstraat.

kandagas kandagas

kandagas kandagas

Kandagas is een Afrikaanse uitdrukking voor 'step forwards'. Door het aanschaffen van Kandagas slippers help je een Zuid-Afrikaanse inwoner een stap in de goede richting. Je zorgt namelijk voor werkgelegenheid, zodat de Zuid-Afrikaanse bevolking kunnen blijven werken en zo een eigen inkomen verdienen. Maar daarnaast gaan de opbrengsten van de slippers naar goede doelen zoals GET IT DONE en Kidsrights.

kandagas 

Dat we Kandagas speciaal kunnen noemen, is één ding dat zeker is. De slippers gemaakt van gerecycelde autobanden kosten €39,95 en zijn dit voorjaar in meer dan 300 winkels te koop. En vanaf morgen dus ook in de winkel in P.C. Hooftstraat 36-38 waar de slippers in alle modellen, kleuren en maten verkrijgbaar zijn.

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top