Winnen

WIN! 3x de musthave Ipanema slipper van deze zomer voor jou en je mini-me

De zomer is in aantocht, je vakantie is inmiddels geboekt en gepland en je winterlaarzen heb je ergens achter in de kast opgeborgen. Je voetjes mogen het zonlicht weer begroeten en dit jaar doen ze dat op de vrolijke en trendy slippers van Ipanema.

Met meer dan honderd nieuwe modellen voor vrouwen, mannen en kinderen is het meer dan logisch dat jij je deze zomer waagt op één van de slippers van Ipanema. Maar ook je boyfriend, moeder of kindje kunnen dit seizoen de Ipanema rocken. Naast volwassen maten heeft het Braziliaanse slippermerk namelijk ook de leukste kindermodellen. Twinning is winning en dus hul jij jezelf en je mini me in exact hetzelfde exemplaar! Dat is toch té leuk?!

Ipanema dankt zijn vrolijke uiterlijk aan de levendige stranden van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Het merk zit in het Zuid-Amerikaanse land met 9000 kilometer aan strand behoorlijk dicht bij de bron (denk gouden stranden, blauwe zee en tropische vibe). Met zoveel inspiratie dicht bij huis is het niet verrassend dat Ipanema elk jaar weer met te gekke slippers op de proppen komt.

De slippers worden door het Braziliaanse merk ontworpen voor een ontspannen levensstijl aan zee in combinatie met de verfijning van glamour in de stad. De complete collectie is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, waarvan 30% al eerder is gerecycled. Ipanema maakt namelijk alle slippers van Flexpand waardoor de slippers heerlijk zacht, flexibel en comfortabel zijn. Ook voor de voetjes van je kleine.

Helemaal leuk! In het kader van moederdag mogen wij 3x de slippers van Ipanema hieronder weggeven voor jou en je mini-me! Deze zomer rocken jij en je kleintje dus de vrolijkste, stoerste of meest trendy slippers. Of je nu lekker op vakantie gaat in eigen land of het exotischer opzoekt. Met de slippers van Ipanema zijn jullie altijd on trend!

Klik hieronder op de meedoe-button en bekijk hier de hele collectie van Ipanema. Succes ladies!

Deel dit artikel
Back to top