Winnen

WIN: Uzzurii slippers //VERLOPEN

Wil je deze zomer geheel in jouw eigen stijl de show stelen? Of je nu casual bohemian gekleed bent of hebt uitgepakt voor een überhip feest, de luxe slippers van Uzurii maken elke outfit af tot een complete fashionable look. En Fashionscene mag deze luxe Uzurii slippers weggeven!
 
Uzurii wil zoveel mogelijk fashion lovers over de hele wereld verbinden door hun liefde voor mode en door hun een zelfverzekerd gevoel te geven door mooie, betaalbare fashion te ontwerpen die iedere dag en op elk moment draagbaar is. 
 
win winnen prijsvraag uzurii slipperswin winnen prijsvraag uzurii slippers

Affordable Luxury
Alle slippers worden met veel liefde gecreëerd tot oogstrelende kunststukken, elk afzonderlijk bewerkt met hoogstaande luxe materialen waaronder verschillende kristallen stenen, kettingen en decoratieve ornamenten. Volledig met de hand gemaakt. De prijzen variëren van € 59,- tot € 89,- en de slippers worden verpakt in een luxe geschenkdoos. Vergeet ook niet de Uzurii Facebook pagina te liken.

De designer
Designer Shieglee Ferreira dos Santos is geboren in het amazonewoud en groeide op in de sloppenwijken van Brazilië. Als arm meisje kon ze haar aangeboren liefde voor mode alleen op de meest creatieve wijze uiten. Ze versierde haar enige paar kapotte slippertjes met alles wat ze op straat kon vinden, om er zo haar eigen look van te maken. Al op jonge leeftijd besloot ze voor zichzelf dat ze er ooit voor zou zorgen dat haar fashionlabel betaalbaar en luxe zou zijn, zodat ze zoveel mogelijk mensen een goed gevoel zou kunnen geven. Uzurii is de realisatie van haar droom! 

WIN
Fashionscene mag de volgende modellen weggeven:
1x Flamengo Groen t.w.v. € 79,75
1x Crocodile Black t.w.v. € 79,75
1x Magic Sunset Roze t.w.v. € 79,75
 
Wil jij kans maken op zo'n paar luxe Uzurii slippers? Klik dan hieronder op meedoen, vul je maat en adresgegevens in en vertel welk model jij graag wilt winnen.
win winnen prijsvraag uzurii slipperswin winnen prijsvraag uzurii slipperswin winnen prijsvraag uzurii slippers
Deel dit artikel
Back to top