Fashion

8 modetrends waar iedereen nu naar zoekt op internet

De lente is in volle gang en de zomer is dan ook bijna op komst, en dat betekent dat iedereen weer op zoek gaat naar de mooiste en leukste modetrends voor komende zomer, want het is weer tijd om je zomergarderobe in te richten! Geen hoofd vol ideeën? Dan kun je altijd nog vertrouwen op het internet. 

Lyst, Polyvore en Pinterest lieten namelijk weten waar hun gebruikers de laatste tijd het meeste naar zochten, wat vervolgens een mooi lijstje vormde met modetrends. Ook helemaal verzot op die rieten mandjes en spijkerrokjes? Je bent niet de enige. Bekijk hieronder de 8 trends waar iedereen nu naar opzoek is voor komende zomer. 

Badpakken
Dit had je misschien al gemerkt, maar badpakken zijn op het moment razend populair! Terwijl alle vrouwen voorheen nog hun oude, vertrouwde bikini droegen, is iedereen nu in de ban van one pieces, net als wij. Winkels hebben hun collectie dan ook goed aangevuld met allerlei coole badpakken, dus we zijn helemaal klaar voor de zomer. 


Gingham printjes
Ging-wat? Gingham is de echte naam hiervoor, maar dit zijn eigenlijk gewoon hele simpele ruitjes. Niets meer, niets minder. Nog steeds geen idee wat je hierbij voor je moet zien? Denk maar aan een picknickkleedje, dan weet je genoeg. We love it!


Millennial pink 
Hier hoeven we eigenlijk verder niets over te zeggen, toch? Of je nou een millennial bent of niet, iedereen houdt van deze kleur en hij is hipper dan ooit. 


Embellished slippers
Niet alleen slippers, maar ook slide-on’s en sandaaltjes zijn helemaal hip, zolang ze maar bedekt en versierd zijn met printjes, steentjes en haar; wat je ook maar kan bedenken. Laat die minimalistische slippertjes dus maar achter je, want dit ga je komende zomer aan iederen zijn voeten zien. 


Spijkerrokjes
Ja, ja, de spijkerrokjes zijn weer helemaal terug! Het is tijd om je vintage jeans in te ruilen voor demin rokjes nu het een stuk warmer wordt buiten; of je het nou bij een simpel rokje laat of juist gerafelde randjes wilt (of misschien wel iets heel anders), pak die rokjes er hoe dan ook weer bij.

 

Een bericht gedeeld door 송다니 (@songdani) op


Hawaii shirts
Designers van mannenkleding hebben al een hele tijd shirts met Hawaii printjes in hun collectie, maar nu wordt dit ook voor vrouwenkleding steeds populairder. Als we Lyst mogen geloven is er wel meer dan 180 duizend keer naar gezocht op hun site de laatste maand! Dit moet wel betekenen dat wij ons er ook aan moeten wagen. 


Rieten mandjes
We hebben hier laatst nog over geschreven, en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Dit item is binnen no time een Instagram-waardig tasje geworden, en het mooie hieraan is dat je een rieten mandje of tasje niet alleen aan je dagelijkse look kan toevoegen, maar dat ‘ie ook gewoon mee kan naar het strand! 


Fanny packs
Of je er nou helemaal weg van bent of het toch niet echt jouw ding is: fanny packs zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het buiktasje kwam al voor tijdens Gucci’s Cruise 2018 show, maar ook grote merken als Balenciaga, Kenzo en Alexander Wang hebben zich eraan gewaagd en brachten het tasje terug op de markt. Kendall Jenner heeft de smaak in ieder geval al te pakken!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top