Fashion

Zwart of wit van head to toe

Mocht je nou net even niet weten wat je aan moet, maar wil je toch fashionable voor de dag komen? Ga dan voor helemaal in het zwart, of juist helemaal wit. Een top en broek of rok in dezelfde kleur, misschien nog een leuk vestje erop en klaar is Kees.

Als je je kast even doorspit, kom je vast en zeker een hoop zwarte en witte items tegen. Daarom is deze trend zo easy to wear. En met zo'n outfit val je ook nog eens lekker op. Tip: combineer zo veel mogelijk verschillende stoffen met elkaar. Dit maakt je outfit extra speels. En gekleurde tassen of schoenen geven je outfit de finishing touch.

We hebben de leukste witte en zwarte outfits uitgezocht voor een overdosis aaninspiratie!

one color white

Deze modeliefhebster combineert haar crèmekleurige jurk met een oversized wollen vest. Haar goudkleurige schoentjes vallen niet heel erg op, maar maken haar outfit wel helemaal af.

one color black

Een zwarte outfit met een knallende tas doet wonderen.   

one color white

Een witte top over een witte maxidress. Easy, maar niet bepaald voorspelbaar.

black outfit carine

Ook Carine Roitfeld gaat voor all black.

  white haneli

Blogger Hanneli Mustaparta combineert haar witte high waisted trousers met een witte blouse. Zilveren peep-toe pumps eronder en ze ziet er weer fantastisch uit.

one color black

Rood haar + zwarte outfit = perfect. Én je gekleurde clutch valt ook nog eens extra op.

Maar je hoeft natuurlijk niet altijd helemaal in het zwart of wit de deur uit te gaan. Je kunt ook kiezen voor een kleur of een leuke print die in meerdere kledingstukken terugkomt.

one color blauw  

Blauw op blauw, met verschillende stoffen werkt het prima.

giovanna print

Giovanna Battaglia combineert dezelfde print met elkaar. Een tas waarvan de kleur ook terug komt in de print en Giovanna is ready to go.

Wat ga jij met elkaar combineren voor een één kleur-outfit?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top