Fashion

Er is nu ijs dat jouw all black everything look naadloos matched

Voor iedereen onder ons die het liefst altijd alles in het zwart heeft: hou je vast, want er is nu zwart ijs. En niet alleen het ijs is all black, ook het hoorntje is zwart! Geen zorgen, dit toetje schijnt zelfs wat voordelen voor je gezondheid te hebben…

Helaas is het niet hier om de hoek maar als je ooit een tripje naar Los Angeles gaat maken dan weet je dus waar je als eerst naar toe moet! Het gaat om de Little Damage Ice Cream shop, een familiebedrijf in Downtown LA. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van ijs in funky en punk rock kleuren en smaken en je ijsje kan afgemaakt worden met allerlei toppings. Wat dacht je van ijs in de smaak van bieten en eenhoorn tranen, afgemaakt met caramel popcorn? Allemaal mogelijk. 

Hoe unicorn tears precies smaken? Wij weten het niet, maar wat we wel weten is dat het populairder dan ooit is. Op tientallen Instagram kiekjes is te zien dat de felle, turkooise kleur ervan een perfect contrast vormt met het felroze en zwarte ijs. We love it

Maar nu vraag je je natuurlijk af: wat zijn die health benefits dan? Nou, de zwarte hoorntjes zijn namelijk gemaakt van amandel houtskoolpoeder... Klinkt vies, maar net als houtskooltabletten is dit heel gezond voor je en het schijnt ook nog eens superlekker te zijn. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel naar alle foto’s hieronder; wij weten zeker dat je zo snel mogelijk naar Los Angeles wilt. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top