Fashion

De leukste manieren om je helemaal in het zwart te kleden

Wanneer is een all black outfit een no-go? Juist. Nooit. Het is chique en valt eindeloos te combineren. Alleen voelt het soms dat je een te saaie outfit aan hebt. Zo geef je een leuke twist aan je zwarte outfits.

Voeg een print toe aan je outfit

Een zwart outfitje is perfect als je een specifieke accessoire wilt laten opvallen. Een tasje met luipaardprint staat is op een compleet zwarte outfit direct een flinke eyecatcher.


Of een opvallend kleurtje
Dit hoeft niet per se een tas te zijn, dit kan ook gewoon door een zijde -kleurijke- sjaal om te doen of een simpel wit blousje. Less is more. 


Een unieke riem
Ja, een riem om je broek mag weer dank zij Gucci en een riem gedragen om je middel maakt weer een comeback in 2017 dankzij de Kardashians. Door een metalen of gekleurde riem te dragen zie je er een stuk eleganter uit. Daarnaast accentueer je met een taille nog een extra je figuur.


Laat je schoenen opvallen
De juiste accessoires maken je outfit altijd af. Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van je outfit. Of je schoenen fel rood zijn of zwart met een kleine detail, het maakt niet uit. Zorg dat de andere items van je outfit black zijn en laat je schoenen spreken.


Zorg voor kleine details
Voelt je zwarte outfit saai? Verander dit dan door een zwart item te dragen met een kleine detail zoals een kanten mouw. Dit maakt direct een verschil en zorgt ervoor dat je outfit minder eenvoudig oogt.
Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top