Fashion

Dol op zwart? Zo draag je het ook tijdens de zomer

Onder ons vrouwen zitten er genoeg die het liefst het hele jaar door zwart dragen: of je nou niet zo van kleurrijke kleding houdt of gewoon zwart perfect weet te combineren, zwart is hoe dan ook sexy als je het op de goede manier draagt. En voor de all-black junkies die deze zomer ook graag gehuld gaan in zwart hebben wij de beste tips voor je op een rijtje gezet!

Houd het simpel
Er hoeven niet altijd handenvol accessoires aan toegevoegd worden: een simpel, zwart jurkje kan soms meer dan genoeg zijn. Het is minimalistisch en stylish, en met enkel een leuke handtas aan je outfit toegevoegd ben je ready to go

Maak het sexy
Zwart hoeft helemaal niet saai te zijn, het kan juist vaak op de meest makkelijke manier omgetoverd worden tot een sexy outfit. Dit kan je al bereiken met enkel iets doorschijnends of een kanten stofje. Het gaat allemaal om dat kleine stukje huid showen zonder werkelijk helemaal naakt te gaan. 

Draag het met stijl
Zwart is modieus en zo Chanel-ish, en het kost daarom bijna geen moeite om het super stijlvol te maken. Denk maar aan een mooie, zwarte outfit voor tijdens het uitgaan of een chic etentje. Zie je het al voor je? Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de perfecte combi: een leuk tasje, mooie high heels en een knallende, rode lippenstift. Voilà!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top