Fashion

Olsen twins breiden mode-imperium verder uit

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn hard bezig hun mode-imperium verder uit te breiden. Na het succes van The Row en Elizabeth & James komt de tweeling met een nieuwe kledinglijn voor de Amerikaanse winkelketen JCPenney: Olsenboye.

Mary-Kate en Ashley laten zich voor hun jongerenlijn ieder seizoen inspireren door een andere stad. Dit najaar is Londen aan de beurt en er zitten absoluut zéér betaalbare must-haves tussen.

olsenboye1 olsenboye2

olsenboye3 olsenboye4 olsenboye5 olsenboye6


So far so good! Toch hebben we een probleem met deze collectie: we zien er niets van de Olsen twins in terug! Eerder gooiden Mary-Kate en Ashley hoge ogen met hun classy creaties voor The Row en Elizabeth & James, maar we kunnen aan deze collectie helaas niet aflezen dat ze genomineerd zijn geweest voor een CFDA Award. We hadden er stiekem iets meer van verwacht.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat het leuke en betaalbare items zijn. Zo betaal je voor een shirtje zo'n €11, voor een jurkje nog geen €20 en en voor een broek ongeveer €23. Op de website van Olsenboye vind je alle nodige informatie en ook de webshop (JCPenney levert in Nederland).

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top