Fashion

Vrouwen in Pak

Een vrouw in een pak kan één van de meest sexy verschijningen zijn. Een goed pak in een mooie stof en een goede cut is wel erg belangrijk. Als de fit niet goed is dan wordt het snel sloeberig en juist onaantrekkelijk.

Deze celebs weten hoe ze er goed uitzien in een pak, ze combineren hun pak met hakken om de outfit vrouwelijker en sexier te maken. Sommige met een iets lage hals om hun vrouwelijkheid te accentueren, en met de juiste accessoires zien ze er red-carpet-ready uit. 

Blake Lively

Ashley Olsen

Stella McCartney

Olivia Palermo

Carine Roitfeld

Victoria Beckham

Kirsten Dunst

Daisy Lowe

Gwyneth Paltrow

Jennifer Lawrence

Carey Mulligan

Keri Russell

Bron

Tips om goed een pak te dragen; 

-Kijk naar de gelegenheid; voor werk kom je uiteraard niet met een half open blouse aanzetten, maar voor een feestje kan je een klein stukje van een mooie kanten BH laten zien. 
-Met hakken lijkt je lichaam langer en loop je vaak vrouwelijker waardoor jij het pak draagt inplaats van dat het pak jou draagt. 
- De cut is echt het belangrijkste; als je een oversized jasje draagt, kies dan voor een smallere broek met strakkere pijpen. Draag je een fitted jasje, dan kan je voor een wijdere broek kiezen. 
-Kijk naar hoe jij wil overkomen- een vrouw met strak haar naar achter en een pak ziet er vaak strenger uit dan een vrouw die met los, messy haar in een pak rondloopt. Dit soort details veranderen de look compleet. 
- Als je klassieker wilt gaan kan je het best voor een tuxedo-pak kiezen, zwart-wit. Maar als je iets speelser wilt zijn met je outfit kan je een pak in een andere kleur of een andere stof zoals linnen kiezen. 

 

 


Blue Crepe Blazer via Asos, €63,21

Black Creper Blazer via Asos, €63,21

Linen Notch Detail Blazer via Asos, €42,14

Blazer in Luxe Fabric via Asos, €77,25

Deel dit artikel
Back to top