Fashion

Hip of horror: Iris van Herpen hoefschoeisel

Soms vinden wij van de redactie de meeste geweldige items die een momentje van spotlight, glitter & glamour en all that jazz gewoon simpelweg verdienen. Deze hele hoge ‘hoef’ schoen is van niemand minder dan onze eigen Neerlandse trots, Iris van Herpen. Wauw...


Hoef


Deze schoen is wat architectuur betreft een  hoogtepuntje. Veel soortgelijke exemplaren zagen we al voorbij komen op de catwalk, bij onder andere grote merken Balenciaga en Alexander McQueen.


Hoef Iris van Herpen


Het model komt voort uit een samenwerking tussen Iris van Herpen en het (oh, zo geweldige!) schoenenmerk United Nude. Niemand minder dan onze eigen Rem D. Koolhaas (neefje van Rem L. Koolhaas, de beroemde architect) is de initiatiefnemer van United Nude. De schoenen zijn ook in Nederland te koop, wel eerst even sparen!


Iris van Herpen


Hoe je er op moet lopen blijft voor ons nog een grote vraag. Maar zoals je oma vroeger al het wijze advies gaf: ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’.  Bij deze schoenen willen wij best even op onze lippen bijten.Wij kunnen in ieder geval niet wachten op wat Iris deze zomer tijdens de Amsterdam Fashion Week gaat showen.


(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top